Prețul pentru m2
Toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Miorita, 44 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
str. Miorita, 44 dat în exploatare în 2015, trimestrul 4 în 2015, trimestrul 4 dat în exploatare

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Complexul Rezidenţial „Armonia” este amplasat în oraşul Codru din municipiul Chişinău cu adresa pe strada Mioriţa, 44. Distanţa până la centrul Capitalei este aproximativ de cinci kilometri, şi o asemenea distanţă este până la Gara Feroviară.

În vecinătate cu Blocul Complexului locativ există o ieşire comodă la autostrăzi. Alături de clădirea nouă este o grădiniţă de copii, sunt câteva magazine, un colegiu şi un liceu. La o distanță de câțiva pași pe jos se află o policlinica, bănci şi cafenele.

Proiectul Locativ Armonia este înălţat din beton armat monolit iar pereţii interiori şi exteriori sunt zidiţi din cărămidă roşie produsă de firma „MACON SA”.

Fiecare locuinţă este amenajată cu un sistem de încălzire autonomă individuală, sunt instalate geamuri termopane cu sticle energo efective. Pereţii şi pardoselele sunt izolaţi fonic şi termic.

În grădina Complexului Locativ sunt amenajate insule verzi cu copaci şi tufişuri decorativi, este organizată o zonă de recreare şi este echipat loc de joacă pentru copii.

Sunt prevăzute locuri de parcare pentru vehiculele locatarilor şi oaspeţilor acestora.

Locație

keyboard_arrow_up

Armonia vezi harta