Prețul pentru m2
de la 590 € Цена проверена 09.02.2018
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
bd. Cuza Vodă, 13/7 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
bd. Cuza Vodă, 13/7 în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2018, trimestrul 1) (darea în exploatare în 2018, trimestrul 1) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
15
Spațiu de parcare:
terestră

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
15
Spațiu de parcare:
terestră

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Adresa

În unul din сele mai verzi și curate sectoare a municipiului Chișinău se află situat noul Bloc Locativ de pe strada Cuza Vodă 13/7, sectorul Botanica, or. Chișinău.

Infrastructura

Complexul Locativ de pe strada Cuza Vodă 13/7 este construit într-o regiune unde deosebit de bine se combină parcuri și zone de odihnă cu puncte comerciale. La o mică distanță se găsesc o mulțime de puncte de agrement, divertisment și odihnă pentru toate gusturile: cafenele, brutării, pizzerii, restaurante, cluburi de noapte și biliard. Pentru o odihnă mai sănătoasă aici sunt: Complexul sportiv „Zimbru”, un club de fitness, Teatrul „De pe strada Trandafirilor”, Parcul „Cuza Vodă”, puțin mai departe sunt Grădina Botanică și Grădina Zoologică.

Copilașii ce vor locui în Complexul locativ de pe strada Cuza Vodă 13/7 au la dispoziție în apropiere Grădinițele: №153, №71, №112, №139 și Liceele: „Petru Movilă”, „Mihai Eminescu” și „Dmitrie Cantemir”. Crescând puțin mai mari cu siguranță vor studia la Universitatea Tehnică a Moldovei sau Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale, deoarece sunt cei mai apropiați vecini.

Pentru grijile cotidiane aici în apropiere se găsesc farmacii, secții bancare, magazine, o piață mică, policlinica și Centrul „Mamei și a copilului din Chișinău”.

Securitatea și liniștea din cartier este păstrată de vecinul strateg - Inspectoratul de Poliție Botanica.

Peste drum prin Bd. Dacia este un loc sfânt - Biserica „Sf. Dumitru din Chișinău”.

Căi de transport

Blocul Locativ de pe strada Cuza Vodă 13/7 este amplasat nu departe de

Intersecția cu Bd. Dacia pe unde circulă mult transport public: microbuze, autobuze și troleibuze până la toate sectoarele din Chișinău.

De la locuințele acestui Complex locativ ajungem până la Aeroport foarte repede în 11 minute deoarece sunt în jur la 8 km. Gara feroviară este la o distanță de 3,5 km ce se parcurge în 9 minute. Autogara Nord se află în 5,7 km și se ajunge acolo în 15 minute. Până la Piața Marii Adunări Naționale facem 15 minute cu mașina prin Bd. Dacia și Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Informaţii tehnice despre construcție

Blocul Locativ de pe strada Cuza Vodă 13/7 este proiectat și realizat cu un sistem constructiv cu carcasă monolit din beton armat. Pereții exteriori sunt umpluți cu beton celular autoclavizat ce asigură păstrarea energiei termice.

Construcția blocului de pe strada Cuza Vodă 13/7 din Complexul Locativ „Cuza Vodă”, constituie un bloc cu 15 nivele.

Blocul Locativ este dotat cu două ascensoare silențioase, moderne, ce lucrează fără a face zgomot.

Locuințele Complexului locativ sunt dotate cu ferestre termopane (instalate) și uși metalice la intrare.

Toate apartamentele sunt conectate la apă, gaz (cu contoare separate) și energie electrică.

Fiecare apartament dispune de încălzire autonomă individuală cu cazan instalat.

Și sunt dotări pentru TV, internet, telefon și interfon.

Amenajarea Complexului Locativ, grădinii și teritoriului adiacent

Acest Bloc locativ este construit pentru confortul vieții familiilor cu copii și persoanelor care se respectă. În grădina interioară sunt instalate spații de joacă pentru copii, terenuri sportive ba chiar și un stadion. Există spațiu de parcare terestră.

Despre apartamente

Blocul locativ de pe strada Cuza Vodă 13/7 dispune de 120 de apartamente spațioase și luminoase cu planimetrii logic gândite.

Cumpărătorii au la dispoziție apartamente cu o cameră, cu două și cu trei camere. La alegerea viitorilor locatari, locuințele există cu următoarele spații:

  • Apartamentele cu o cameră sunt prezentate cu suprafața totală de la 42mp până la 49mp:
  • Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafața totală de la 63mp până la 72mp:
  • Apartamentele cu 3 camere sunt prezentate cu suprafața totală de 95mp.

Despre Dezvoltator și metode de cumpărare a imobiliarului nou

Societatea pe acțiuni de tip închis „Agenția Municipală de Ipotecă din Chișinău” (AMIC) este înregistrată la Camera Înregistrării de Stat din anul 1999. Și este prima agenție ipotecară, ce oferă cumpărătorilor imobiliarului nou diverse posibilități avantajoase de investire și cumpărare în ipotecă având în vedere situația financiară a familiei și după solicitarea viitorului proprietar, compania poate extinde termenul de achitare a împrumutului.

Sunteți binevenit și așteptat la secția de vânzări AMIC pentru a afla mai multe informații despre termenul, dobânda și condițiile creditului ipotecar oferit direct de la Dezvoltator.

Mai multe informații utile despre apartamentele Blocului Locativ de pe strada Cuza Vodă, 13/7 citiți pe site-ul oficial a Dezvoltatorului AMIC.

Locație

keyboard_arrow_up

bd. Cuza Vodă, 13/7 vezi harta