Prețul pentru m2
de la 535 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Cuza-Vodă, 13/8 ( vezi harta )

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Cuza-Vodă, 13/8 dat în exploatare în 2015 în 2015 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
14
Spațiu de parcare:
parcare externă

Schițele apartamentelor în

2 camere 2 camere de la 73.10 până la 73.10 mp keyboard_arrow_down

73.1 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 73.1 mp

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

La sectorul Botanica, în apropiere de Bulevardul Dacia, care duce spre centrul orașului Chișinău se află amplasat Complexul Rezidențial pe strada Cuza-Vodă, 13/8.

Cele paisprezece etaje a Blocului locativ sunt construite de Compania de Construcții „AMIC” în baza unei carcase monolite din beton armat și cu pereții exteriori înălțați din blocuri de gazobeton.

În clădirea nouă se află construite apartamente cu două și cu trei camere, care sunt echipate cu calorifere moderne, cu uși metalice la intrare și cu contoare individuale la rețelele inginerești. În locuințe este conectat internet de o viteză mare, sunt linii pentru telefon și televiziune și interfoanele sunt instalate. Pereții interiori și tavanele sunt tencuiți cu amestec uscat și este turnată podeau cu șapă de ciment, iar pardoselile din blocurile sanitare dispun de hidroizolare.

Lângă casa locativă sunt amenajate căile de acces și aleile cu plite pentru pavaj, sunt organizate locuri de parcare terestre pentru autoturismele oaspeților. Curtea Complexul Rezidențial de pe strada Cuza-Vodă, 13/8 este înverzită și are sădiți copaci și sunt plantate spații de gazon. De asemenea este echipat un teren de joacă pentru copilași și există locuri de odihnă pentru părinți.

Sunați la dezvoltator