Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
bd. Mircea cel Bătrân, 42 dat în exploatare dat în exploatare dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
16
Spațiu de parcare:
subteran cu 2 nivele

Informații despre casă

Complexul Rezidențial de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, 42 de la Dezvoltatorul „Glorinal” se află amplasat în Chișinău la sectorul Ciocana, lângă intersecția cu strada Ion Dumeniuc.

Blocul Locativ este amenajat cu o parcare subterană cu două nivele, teritoriul adiacent este îngrijit și bine amenajat, este organizat un teren de joacă pentru copii și sunt locuri de odihnă.

Toate apartamentele din Complexul Rezidențial de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, 42 dispun de un sistem individual de încălzire autonomă cu calorifere montate și conectate, geamurile termopane sunt cu profil de calitate înaltă de cinci camere și cu sticle cu un nivel înalt de eficiență energetică.

Precum și, în toate apartamentele sunt instalate uși fiabile, blindate la intrare și este conectat telefonul, televiziune prin cablu și este internet.

În zece minute mers pe jos de la casa locativă se află Parcul de la Râșcani, în apropiere sunt supermarkete, magazine alimentare, un terminal poștal și stațiune de ambulanță. În vecinătate sunt deschise licee și grădinițe pentru copii.

Locație