Prețul pentru m2
de la 560 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Ion Dumeniuc, 3 ( vezi harta )

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Ion Dumeniuc, 3 în stadiu de construcţie (data finisării în 2017, trimestrul 4) (data finisării în 2017, trimestrul 4) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Inaltimea plafonului:
2,80 m
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
14
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Spațiu de parcare:
subterană şi terestră

Schițele apartamentelor în Bloc Locativ Dumeniuc 3

1 camere 1 camere de la 45.50 până la 47.50 mp

45.5 mp  

47.5 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 45.5 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 47.5 mp
2 camere 2 camere de la 77.80 până la 78.20 mp

77.8 mp  

78.2 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 77.8 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 78.2 mp

78.2 mp  

78.2 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 78.2 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 78.2 mp
3 camere 3 camere de la 72.90 până la 72.90 mp

72.9 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 72.9 mp

Informații despre casă

Adresa

Complexul Locativ „Dumeniuc” este amplasat în preajma parcului la sectorul Ciocana pe strada Ion Dumeniuc, 3, or. Chișinău, mun. Chișinău.

Infrastructură

Complexul Locativ „Dumeniuc” este construit în preajma Parcului „Râșcani-Ciocana” unde mereu este aer curat, liniște și relaxare.

Totodată în direcția opusă se găsesc toate beneficiile cotidiane. Aici în apropierea Complexului Locativ se află Centrul Comercial „Eco Moldova”, Centrul de mobilă „MAYER-MOBILĂ”, câteva magazine de design cu mărfuri pentru amenajarea casei, Supermaketele „Green Hills” și „Linella”, câteva cafenele, o pizzerie, secții bancare, farmacii și Centrul Medical „Neokitetica”.

În doi pași de la scările blocului sunt două locuri pentru a face sport: ”Global Fitness Club” și Bazinul pentru maturi şi copii “Fitness famili”.

Copiii locatarilor din acest Complex Locativ au în apropiere grădinițele: №212, №188, №211, Liceul „Mihail Berezovschi”, şcoala primară „Grigore Vieru” şi Liceul „Igor Vieru”.

Doi vecini semnificativi din apropiere sunt: Biserica „Sfântului Ioan Iacob Hozevitul” şi Biserica „Sfânta Parascheva”.

Căi de transport

Opririle de transport public sunt situate pe strada Dumeniuc chiar în fața Complexului Locativ „Dumeniuc” sau este posibil să mergeți 350 de metri până la intersecţia cu Bd. Mircea cel Bătrân pe unde circulă mai mult transport public: troleibuze, autobuze și rutiere cu rute directe în diferite sectoare a Chișinaului.

De la blocul locativ avem rută directă până la Gara Feroviară, unde ajungem în 22 de minute. Autogara de Nord este în doar 18 de minute. Aeroportul se află în 17 km şi ajungem la el nu mai repede decât timp de o jumătate de oră.

Până în centrul Chişinăului parcurgem 7,5 km în maxim 16 minute.

Materiale tehnice și descrierea construcției

Complexul Locativ „Dumeniuc” este construit în stil modern decorat în culori deschise și stilat în nuanțe calme cu plasarea neobișnuită a geamurilor diferite. În construcție sunt folosite materiale calitative, verificate și durabile. Clădirea blocului are o carcasă monolit din beton armat. Pereții exteriori sunt construiți din cărămidă și au termoizolare de 10 cm. Pereții interiori sunt îmbrăcați cu plăci din gips și sunt fonoizolați.

Complexul Locativ „Dumeniuc” are un bloc locativ cu 14 nivele locative plus parter și este împărțit în două scări.

Fiecare scară este dotată du două ascensoare silențioase pentru pasageri și greutăți mari.

Toate apartamentele blocului locativ sunt dotate cu: uși metalice la intrare, geamuri termopane cu 6 camere și pervaze, cu contoare individuale pentru apă, gaz și electricitate, cu calorifere ce pot regula temperatura și au toate dotările pentru TV, televon, internet și interfon.

Fiecare locuință dispune de un sistem individual de încălzire autonomă.

Amenajarea Complexului Locativ

Parterul Complexului Locativ „Dumeniuc” conține spații comerciale, debarale și locuri pentru automobile la parcarea subterană. Grădina blocului este deschisă dar are un sistem de pază. În curtea blocului este amenajat un teren de joacă pentru copii și sunt zone de odihnă. La fel Complexul Locativ dispune de locuri de parcare terestră.

Descrierea apartamentelor

Complexul Locativ „Dumeniuc” propune în vânzare 184 de apartamente cu schițe comode și moderne ce sunt finisate „în versiune albă” cu pereți nivelați și tencuiți. Inginerii au proiectat apartamente cu o cameră, cu două camere şi cu trei camere ce sunt prezentate între astfel de suprafeţe:

  • Apartamentele cu o cameră au un spaţiu între 39 mp şi 56 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafeţe generale de la 73 pînă la 87 mp;
  • Apartementele cu 3 camere sunt prezentate cu suprafeţe generale de la 114 pînă la 123 mp.

Toate apartamentele Blocului Locativ „Dumeniuc” au înălțimea tavanelor de 280 см ce dau senzația de libertate deplină. Din geamurile acestor apartamente se deschide o priveliște captivantă asupra pădurii.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou direct de la Dezvolator

Complexul Locativ „Dumeniuc” este proiectat și ridicat de echipa de profesioniști a Companiei de construcţii moldo-germane „SRL HOLLMAN Construcțion Company”, care funcționează nu numai în domeniul construcțiilor dar și în domeniul serviciilor imobiliare și oferă posibilitatea de a cumpăra un aparatament nou din Complexul Locativ „Dumeniuc” - în rate, fără dobândă ipotecară, pe un termen de până la trei ani.

Aflaţi mai multă informaţie utilă despre apartamentele Complexului Locativ „Dumeniuc” și posibilitatea de a le cumpăra, pe site-ul oficial al Companiei de construcţii „HOLLMAN”.

Bloc Locativ Dumeniuc 3 vezi harta Chişinău

Sunați la dezvoltator