Prețul pentru m2
de la 650 € Цена проверена 18.08.2017
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Milano, 1 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
str. Milano, 1 dat în exploatare dat în exploatare dat în exploatare

Schițele apartamentelor

1c 1-cameră de la 42.63 până la 42.63 mp keyboard_arrow_down

42.63 mp  

Узнайте у застройщика как купить 42.63 м²
2c 2-camere de la 42.95 până la 64.18 mp keyboard_arrow_down

42.95 mp  

64.18 mp  

Узнайте у застройщика как купить 42.95 м²
Узнайте у застройщика как купить 64.18 м²

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Complexul Rezidențial de pe strada Milano, 1 se amplasează la sectorul Buiucani, lângă parcul Alunelul, la doar doi kilometri de la centrul Chișinăului.

În apropiere circulă multe rute de transport public urban. De asemenea, nu departe funcționează instituții de învățământ și organizații preșcolare pentru copii, sunt supermarkete non-stop, magazine alimentare, policlinică, la șase sute de metri se desfășoară Parcul Dendrariu.

Apartamentele din Complexul Locativ de pe strada Milano, 1 sunt prezentate cu schițe moderne cu suprafața totală de la 43 până la 71 mp, ieșirea la balcon este proiectată direct din bucătărie.

Locuințele se dau în exploatare în versiune „la alb”, balcoanele sunt vitrate cu geamuri, ferestrele panoramice cu profil REHAU sunt instalate și au două rânduri de sticle, sunt instalate sisteme individuale de încălzire autonomă cu calorifere, pereții sunt prelucrați cu amestec uscat și pardoseala este turnată cu șapă și contoarele individuale sunt conectate.

Fiecare scară este dotată cu a câte două ascensoare. Este amenajată o parcare subterană și există locuri terestre pentru parcarea temporară a autovehiculelor oaspeților.

Pe teritoriul curții îngrădite se află amenajat un teren de joacă pentru copii și o zonă de odihnă, este organizat un sistem contemporan de iluminare stradală.

Locație

keyboard_arrow_up

str. Milano, 1 vezi harta

Sunați la dezvoltator