Prețul pentru m2
de la 450 € Цена проверена 12.02.2018
Dezvoltator
Adresa
str. Muncești, 316 (vezi harta)

Schițele apartamentelor

1c 1-cameră de la 32.30 până la 32.30 mp keyboard_arrow_down

32.3 mp  

Узнайте у застройщика как купить 32.3 м²
2c 2-camere de la 51.80 până la 51.80 mp keyboard_arrow_down

51.8 mp  

Узнайте у застройщика как купить 51.8 м²

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Complexul Rezidențial de pe strada Muncești, 316 se amplasează nu departe de Șoseaua Muncești, la sectorul Botanica.

Dezvoltatorul „Poliprim-Grup” propune spre vânzare apartamente finisate „în variantă albă”, locuințele sunt oferite cu planimetrii cu o cameră sau cu două camere.

Cumpărătorii pot alege locuințe între spațiile totale de 32-52 mp, ce sunt echipate cu cazane individuale pe gaz, și au instalate geamuri termopane cu șase camere și trei rânduri de sticle, cu interfoane conectate și cu fir de telefonie, cu cablu pentru TV și cu internet.

Curtea Ansamblului Rezidențial din str. Muncești, 316 este complet amenajată, pe teritoriu sunt prevăzute locuri de parcare deschise și este organizat un teren de joacă pentru copiii locatarilor.

Clădirea locativă este construită conform unei tehnologii cu carcasă monolită din beton armat și cu pereții din blocuri din beton celular autoclavizat. Sunt efectuate lucrări pentru încălzirea casei, anume există termoizolare exterioară cu plăci de vată minerală.

Lângă imobiliarul nou construit este un liceu și o alimentară și nu atât de departe se află o farmacie și câteva magazine cu mărfuri diferite .

Locație

keyboard_arrow_up

str. Muncești, 316 vezi harta

Sunați la dezvoltator