Prețul pentru m2
de la 600 € Цена проверена 08.02.2018
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Șoimari, 8 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
Bloc în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2017, trimestrul 4) (darea în exploatare în 2017, trimestrul 4) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
9 + parter
Spațiu de parcare:
subterană

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
9 + parter
Spațiu de parcare:
subterană

Schițele apartamentelor

1c 1-cameră de la 37.38 până la 37.38 mp keyboard_arrow_down

37.38 mp  

Узнайте у застройщика как купить 37.38 м²
2c 2-camere de la 56.20 până la 69.15 mp keyboard_arrow_down

56.2 mp  

59.13 mp  

Узнайте у застройщика как купить 56.2 м²
Узнайте у застройщика как купить 59.13 м²

66.68 mp  

69.15 mp  

Узнайте у застройщика как купить 66.68 м²
Узнайте у застройщика как купить 69.15 м²
3c 3-camere de la 80.92 până la 80.92 mp keyboard_arrow_down

80.92 mp  

Узнайте у застройщика как купить 80.92 м²

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Adresa

În municipiul Chișinău la sectorul Botanica în apropierea zonei de parc pe strada Șoimari, 8 este amplasat un nou Complex locativ modern și comod pentru trai.

Infrastructura

Complexul Locativ din strada Șoimari, 8 se află situat într-o zonă verde și curată cu o infrastructură dezvoltată în apropierea multor puncte de interes:

Puncte Comerciale: Centrele Comerciale: „ELAT”, „Maximum”, „Loial”, Supermarketul ”№1”, magazine de haine şi încălţăminte, magazinul „1000 mărunţişuri”, o piaţă mare, farmacii, secţii bancare, oficiu poștal, frizerii și saloane de frumusețe.

Centre Medicale: Policlinica №11, Centrul medical Microchirurgia ochiului și Centrul Mamei şi a copilului.

Divertisment: restaurante, cafenele, cofetării, bruterii, piţerii, cluburi de biliard, cluburi de noapte, karaoke, bouling, grill baruri şi McDonald`s.

Odihnă: Parcul „Serghei Lazo” cu Monumentul lui „Serghei Lazo”, Parcul Cuza Vodă, Parcul Valea Trandafirilor, Biblioteca Vasile Alexandri și Complexul sportiv (stadionul) „Zimbru”.

Instituții de învățământ: Grădiniţa № 9 de pe strada Titulescu 10a, Grădiniţa „Pas cu Pas” № 152 şi Grădiniţa-creşă №216, Liceul „Iulia Hasdeu”, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu”, Liceul Teoretic „Pro Succes”, Gimnaziul „Nicolae H. Costin”, Liceul Teoretic cu profil teatral „Elena Alistar” şi Liceul Teoretic cu Profil De Arte „Elena Alistar”, Centru de excelenţă în transporturi, Centru de excelenţă în informatică şi tehnologii informaţionale și Universitatea Tehnică a Moldovei.

Locuri sfinte: Biserica Tuturor Sfinţilor Români.

Căi de transport

Complexul locativ din strada Șoimari, 8 este construit în imediata apropiere de Bulevardul Decebal ce leagă sectorul Botanica cu centrul oraşului şi cu alte sectoare a Capitalei, de unde sunt rute de transport public: troleibuzul №1, rutiere și autobuze ce circulă în toate direcţiile Chişinăului. De la blocul Complexulu Locativ facem 5 minute cu transport până la Gara Feroviară, deorace nu este departe doar 2,3 km. Autogara Nord este în 6 km şi ajungem în maxim 15 minute. Aeroportul internaţional Chişinău este la o distanţă de 9,9 km şi facem 17 minute cu maşina în direcţia spre porţile oraşulu. Centru Capitalei este la o distanţă de 4,8 km şi până la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt putem ajunge în maxim 13 minute.

Informaţii tehnice a construcției

Complexul Locativ din strada Șoimari, 8 are un bloc locativ cu nouă nivele plus parter. Clădirea Complexului este construită în stil modern și atrăgător.

În toate apartamentele Blocului Locativ sunt instalate sisteme autonome de încălzire cu cazan individual ce deja este unit la caloriferele instalate. Geamurile apartamentelor sunt de tip termopan cu proifil REHAU de cinci camere. Apartamentele se dau în exploatare cu contoare de gaz, apă și electricitate instalate și unite la toate sistemele de comunicații.

Amenajarea Complexului Locativ

Blocul Locativ din strada Șoimari, 8 este amenajat cu ascensor silențios. Are un teritoriu îngrădit unde este amenajat un teren de joacă pentru copii. Locatarii cu automobile profită de parcare subterană la parterul casei.

Descrierea apartamentelor

Complexul Locativ din strada Șoimari, 8 propune apartamente de vânzare ”în versiune albă” unde pereții interiori sunt finisați cu amestec uscat alb și au partoselele turnate. Locuințele Blocului există cu o cameră, cu două şi cu trei camere cu astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafaţă de 37,38 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţă de 55,30mp; 56,20mp; 59, 13mp; 66,48mp; 66,68mp; 69,15mp;
  • Apartementele cu 3 cameră sunt oferite cu o suprafaţă de 80,92 mp.

Locuinţele Blocului locativ sunt proiectate cu scheme comode și bine gândite.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou

Complexul Locativ din strada Șoimari, 8 este construit de Compania de Construcții „INAMSTRO”. Care este bine cunoscută nu numai în Moldova, dar și pe piața externă. Această companie se mândrește cu proiectele sale finisate unde cu succes combină calitatea înaltă a construcției cu arhitectură frumoasă.

Compania de construcţii „INAMSTRO” propune cetățenilor Repubșicii Moldova apartamente de vânzare în leasing cu o perioadă de creditare de la 12 până la 96 luni și cu dobânda anuală de leasing 8%. Suma creditului nu poate depăși 70% din costul imobiliarului nou.

Mai multă informaţie utilă și detaliată despre Complexul locativ din strada Șoimari, 8 şi despre cum puteţi cumpăra apartamnte noi, citiţi pe site-ul oficial al dezvoltatorului - Companiz de construcţii INAMSTRO”.

Locație

keyboard_arrow_up

str. Șoimari, 8 vezi harta

Sunați la dezvoltator