Prețul pentru m2
de la 650 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Academiei, 1b ( vezi harta )

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Academiei, 1b dat în exploatare în 2017 în 2017 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Tehnologia construcției:
cadru monolit
Inaltimea plafonului:
2,7 m
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
10
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Spațiu de parcare:
parcare externă şi subteran
Lift:
Da

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Academiei, 1b este construit conform tuturor cerințelor contemporane pentru fiabilitatea și siguranța construcției în zone active din punct de vedere seismic.

Clădirea dispune de o carcasă trainică monolită din beton, iar pereții construcției corespund criteriilor caselor locative cu o eficiență energetică sporită. Fațada clădirii noi este fiabil termoizolată, sunt instalate geamuri termopane cu profil PVC și sticle eficiente energetic, balcoanele și logiile sunt vitrate.

Lângă casă sunt organizate locuri pentru parcarea autovehiculelor oaspeților de scurt timp și este amenajată o parcare subterană.

Sunt organizate accesele la căile de transport și sunt amenajate zone cu gazon cu iarbă, de asemenea este instalat un sistem modern de iluminare stradală.

Complexul Rezidențial de pe strada Academiei, 1b este înălțat în depărtare de autostrăzile masive, dar în același timp există o ieșire la Șoseaua Hâncești și la strada Gheorghe Asachi. În apropiere funcționează puncte de interes de necesitate zilnică, inclusiv licee și grădinițe pentru copii. În vecinătate se află câteva bănci, cafenele și o policlinică, precum și nu departe este un centru comercial, magazine și un oficiu poștal.

Complex Academiei 1b vezi harta Chişinău

Sunați la dezvoltator

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.