Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Tudor Vladimirescu, 3 dat în exploatare dat în exploatare dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Tehnologia construcției:
cadru monolit
Inaltimea plafonului:
2,7 m
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
9
Camere în apartamente:
1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Spațiu de parcare:
subterană şi terestră
Сurte închisă:
nu

Schițele apartamentelor în Complex Dionis

2 camere 2 camere de la 67.60 până la 67.60 mp

67.6 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 67.6 mp

Informații despre casă

Complexul Rezidențial „Dionis” din sectorul Râșcani al orașului Chișinău se amplasează pe strada Tudor Vladimirescu, 3 într-un cartier cu o infrastructură bine dezvoltată. Blocul locativ este situat în depărtare de întreprinderile industriale și de partea carosabilă a celor două autostrăzi ce se află la o distanță confortabilă.

Clădirea cu nouă etaje locative are o carcasă monolită din beton armat, umplutura pereților este din blocuri de gazbeton cu o termoizolație de grosime de cinici centimetri.

Locuințele Complexului Locativ „Dionis” au geamuri cu trei rânduri de sticle, dintre care una din sticle dispune de un nivel înalt al indicatorilor de eficiență energetică low-e.

Apartamentele pot fi cumpărate cu pardoselile turnate cu șapă de ciment, cu pereții și tavanele prelucrate cu amestec uscat precum și cu ușă de calitate înaltă instalată la intrare. În costul locuinței este inclus prețul sistemului de încălzire individuală și instalării acestuia. În fiecare apartament este instalat cazan individual de două circuite pentru încălzire și pentru apă fierbinte.

Complex Dionis vezi harta Chişinău