Prețul pentru m2
de la 600 € Цена проверена 14.02.2018
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
bd. Mircea cel Bătrân, 31/5 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
Bloc dat în exploatare dat în exploatare dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inaltimea plafonului:
280 cm
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
8 + parter+subsol
Spațiu de parcare:
subteran și deschis

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inaltimea plafonului:
280 cm
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
8 + parter+subsol
Spațiu de parcare:
subteran și deschis

Schițele apartamentelor

1c 1-cameră de la 40.40 până la 40.40 mp keyboard_arrow_down

40.4 mp  

40.4 mp  

Узнайте у застройщика как купить 40.4 м²
Узнайте у застройщика как купить 40.4 м²
2c 2-camere de la 60.30 până la 67.50 mp keyboard_arrow_down

60.3 mp  

67.5 mp  

Узнайте у застройщика как купить 60.3 м²
Узнайте у застройщика как купить 67.5 м²

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Adresa

În Chișinău, la sectorul Ciocana, la câteva sute de metri de la Parcul Râșcani, într-o zonă verde, curată și liniștită se află amplasat Complexul Rezidențial de pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5.

Infrastructura

Așezarea confortabilă a Complexului Rezidențial într-o zonă ecologică în imediata apropiere de parc oferă locatarilor săi un mod de viață sănătos cu aer proaspăt în liniște și totodată în apropiere de magazine, bănci, farmacii, unități medicale și instituții de învățământ și zone sportive.

În imediata apropiere de casa locativă există posibilitatea de a face cumpărături cu plăcere la Centrul Comercial „Eco Moldova”, la Supermarketul №1 sau Green Hills sau Linella, de asemenea în vecinătate se află multe magazine pentru copii, este o librărie și o diversitate enormă de restaurante, baruri, cafenele, pizzerii, karaoke, cluburi de noapte și alte locuri de agrement pentru toată familia.

Nu departe de locuințele Blocului locativ se găsesc Centre medicale, clinici stomatologice, saloane de frumusețe, frizerii și două cluburi sportive, dintre care unul este cu o piscină pentru copii și maturi “Fitness family”.

În vecinătatea Complexului Rezidențial de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, 31/5 se găsesc grădinițele de copii №211 și №212, de asemenea se află Liceul ”Mihail Berezovschi” și Liceul „Igor Vieru”.

Liniștea sufletească este asigurată deBiserica Sfântului Ioan Iacob Hozevitul, care este situată nu departe de Complex.

Căi de transport

Complexului Rezidențial din Bulevardul Mircea cel Bătrân, 31/5 dispune de acces liber la strada Ion Dumeniuc și de la Blocul locativ este ușor de ajuns cu transport public la alte sectoare a capitalei. Prin Bd. Mircea cel Bătrân, 31/5 circulă autobuze, microbuze și troleibuze în toate direcțiile orașului.

Distanța până la Gara Feroviară și până la Auto Gara de Nord este de la 5,6 km până la 7 km în dependență de calea aleasă. Autogara de Sud se află la 11,5 km. Până la Aeroportul Internațional sunt de parcurs în jur la 17 km.

Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt se află doar la 7,5 km de la scara acestui bloc locativ.

Structura și construcția Complexului Rezidențial

Ansamblul Rezidențial de pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5 constituie o clădire cu opt nuvele locative și parter plus subsol. Înfățișarea casei locative are un stil modern minimalist decorat cu accent pe culorile și nuanțele de contrast.

Pereții exteriori și interiori a Blocului locativ sunt clădiți din cărămidă roșie pe scheletul carcasei din beton armat monolit. Din exterior casa dispune de finisaje calitative și este termoizolată cu polistiren extrudat și cu vată minerală.

Scara casei este echipată cu ascensor silențios, holul casei este finisat și decorat cu marmură, iar treptele scării sunt efectuate din granit.

Absolut toate apartamentele Complexului Locativ de pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5 sunt echipate cu centrale termice individuale de marcă IMMERGAS pentru încălzirea autonomă, sunt instalate sisteme de încălzire prin pardosea în camerele de baie și în bucătării, toate rețelele inginerești sunt conectate și unite (este apă, gaz, canalizare și lumină electrică), sunt instalate geamuri termopane cu profil plastic de marcă REHAU cu cinci camere, ce dispun de un grad înalt de eficiență termică, de asemenea ușile la intrare sunt montate și interfonul este conectat. În locuințe este internet prin fibră optică și există conexiuni pentru telefon și televiziune.

Amenajarea Complexului locativ

La subsolul Casei locative sunt construite locuri pentru parcarea subterană și la fel aici sunt amenajate debarale pentru depozitarea obiectelor locatarilor.

Sigur că și în curtea Complexului sunt organizate locuri terestre pentru parcare.

Curtea Blocului locativ este îngrădită și are amenajat un teren de joacă pentru micuții locatari.

Despre apartamente

Fiecare etaj a Blocului locativ are amplasate câte șapte apartamente cu 1 și 2 camere, foarte spațioase și cu schițe moderne, comode și logic proiectate.

Locuințele sunt finisate în versiune albă și dispun de astfel de spații totale:

  • Apartamentele cu o odaie există cu suprafața între 40,8mp până la 45,4p;
  • Apartamentele cu două odăi există cu suprafața între 60,3mp până la 80,9mp.

Posibilități de cumpărare a imobiliarului nou direct de la Dezvoltator

Compania de Construcții „Braus Imobiliare” a realizat Ansamblul Rezidențial de pe strada Mircea cel Bătrân, 31/5 cu seriozitate și siguranță. Compania activează pe piața Moldovei de mai mult de zece ani și a obținut încrederea cumpărătorilor.

Dacă v-ați decis să cumpărați aici un apartament nou, sunteți așteptat cu un apel sau cu o vizită la sediul Companiei de Construcții „Braus Imobiliare” pentru a primi o consultație profesionistă despre posibilitățile de achitare a locuinței.

Mai mult despre apartamentele Complexului Rezidențial din Bulevardul Mircea cel Bătrân, 31/5, despre Dezvoltator și despre cum puteți cumpăra imobiliar nou direct de la el, aflați pe site-ul oficial al Companiei de Construcții ”BRAUS imobiliare’’.

Locație

keyboard_arrow_up

bd. Mircea cel Bătrân, 31/5 vezi harta