Prețul pentru m2
de la 455 € Цена проверена 08.12.2017
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str-la Vierilor, 23 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
str-la Vierilor, 23 în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2018, trimestrul 1) (darea în exploatare în 2018, trimestrul 1) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
12

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
12

Schițele apartamentelor

2c 2-camere de la 56.60 până la 61.90 mp keyboard_arrow_down

56.6 mp  

61.9 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 56.6 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 61.9 mp
3c 3-camere de la 88.10 până la 88.10 mp keyboard_arrow_down

88.1 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 88.1 mp

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Amplasare

În suburbia orașului Chișinău, în vecinătate cu sectorul Râșcani este construit un nou Complex Locativ cu adresa exactă: mun. Chişinău, com. Stăuceni, sat. Stăuceni, str-la Vierilor, 23, cu numărul cadastral 3153216.1064.01.

Infrastructura

Blocul Locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23 este amplasat în apropiere de orașul Chișinău și de Primăria Comunei Stăuceni. Locatarii blocului locativ au la dispoziție în apropiere: Supermarketul „Linella”, banca MAIB, farmacia „Familiei”, un magazin de ciocolate, patiseria ”Dulcinella”, restaurant și un club de noapte.

Părinții pot fi liniștiți pentru că în apropiere se află: Grădinița „ Sălcioara”, școala primară, o școală de limbi streine, Liceul Teoretic „Dragoș-Vodă” și puțin mai departe se află Colegiul Național de Viticultură și Vinificație.

Din două părți a blocului locativ se află Parohia Preasfânta Inima a lui Isus Misionarii Verbiți și Biserica Nouă.

Căi de transport

Complexul Locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23 are acces liber la căi de transpor directe spre Chișinău. Aici circulă mult transport public (rutiere și autobuze) în direcția sectorului Râșcani.

De la scara blocului locativ ajungem până la Gara Feroviară într-o jumătate de oră parcurgând nu mai mult de 17 km. Până la Autogara Nord sunt aproximativ 12 km. Aeroportul este la o distanță de 24 km. Până în centrul Capitalei sunt 10km unde se ajunge în timp de 20 de minute cu mașina.

Descriere generală a construcţiei și amenajarea Complexului Locativ

Blocul Locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23 constituie o clădire cu

12 etaje locative plus demisol și subsol. Clădirea este construită din cotileți cu fațadă termoizolată și finisată cu materiale calitative.

În incinta blocului locativ sunt construite 48 de apartamente amplasate cu a câte patru apartamente la etaj.

Blocul locativ este dotat cu ascensor modern, are un hol amenajat și dispune de spații comerciale.

Apartamentele acestui bloc locativ sunt dotate cu contoare individuale pentru apă, gaz și lumină, la fel au calorifere conectate și fiecare apartament are încălzire autonomă individuală. Geamurile termopane sunt instalte, electricitatea este condusă în fiecare cameră și este internet și fir de TV.

Teritoriul Blocului Locativ este păzit, în curte este amenajat un teren de joacă pentru copii, sunt locuri de odihnă și spații verzi.

Descrierea apartamentelor

Blocul Locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23 are 48 de apartamente cu pereți nivelați și tencuiți cu amestec uscat. Apartamentele se vând „în variantă albă”, dar la dorința cumpărătorului pot fi cu reaparație. Acest bloc locativ dispune de apartamente cu 2 camere cu suprafața totală de 56,6mp sau 61,9mp și apartamente cu 3 camere ce sunt cu 2 blocuri sanitare cu suprafața de 88,1mp.

Toate apartamentele au schițe foarte înteresante cu balcoane și logii de tip – închis.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou

Blocul locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23 este înregistrat la Oficiul cadastral teritorial și este posibil să cumpărați imobiliare noi achitându-le integral sau există posibilitatea de creditare ipotecară de la diferite bănci-parteneri a Dezvolatorului.

Mai multă informaţie despre Blocul Locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23, aflați pe site-ul oficial al Dezvoltatorilor.

Locație

keyboard_arrow_up

Stauceni vezi harta

Sunați la dezvoltator