Цена, за м2
prețul se clarifică la dezvoltator
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Colina Pușkin ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Caracteristicile Complexului Locativ

Numărul de scara:
2
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Inaltimea plafonului:
2,7 m
Numărul de case:
2
Numărul de etaje:
15-16
Numărul de apartamente:
215
Camere în apartamente:
1‑cameră, 2‑camere
Spaţiu apartamente:
44,4 - 94,4 mp
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Pereți:
caramida
Spațiu de parcare:
subteran
Lift:
2 lifturi passager
Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

În Chișinău, mun. Chișinău, la sectorul Centru, lângă parcul național, pe strada Colina Puskin se află construit noul Complex Rezidențial.

Infrastructura

Amplasarea confortabilă a Blocurilor locative în centrul istoric a Capitalei, lângă scuarul „Colina Pușkin”, prezintă locatarilor săi o viață liniștită, tihnită și împlinită.

Nu atât de departe mai este o zonă verde cu lacul de la Albișoara și cu multe locuri de agrement pentru toată familia (baruri, restaurante, cafenele, locuri de joacă pentru copii, patinoar și o sală de sport).

Aici în apropierea Complexului Locativ de pe strada Colina Puskin sunt destule magazine alimentare, este o piață, frizerii, bănci, farmacii, policlinică și Spitalul Clinic Municipal „Arhanghel Mihail”.

Pentru copii și studenți nu departe se află Grădinița №127, Liceu Teoretic ”George Meniuc”, Liceul de limbi Moderne și Management, Colegiul Național de Comerț și ASEM (Academia de Studii Economice din Moldova).

În apropiere de locuințele Blocurilor locative se află Casa-Muzeu ”A. Pușkin” și Teatrul Național ”Eugene Ionesco”.

Vecinii strategi a acestui Complex Rezidențial sunt: Ambasada Republicii Сehe, Curtea supremă de justiție, Banca Națională și Ministerul de Finanțe.

Căi de transport

De la Complexul Locativ de pe strada Colina Puskin este foarte ușor și simplu de ajuns la toate sectoarele Chișinăului atât cu transport public (troleibuze, microbuze și o rută de autobuz) cât și cu transport personal.

Până în centrul Capitalei se poate de ajuns pe jos în doar 15 până la Parcul Catedralei, deoarece sunt doar 1100 de metri.

Gara Auto Nord se află în 4,1 km. Gara feroviară este la 5 km și Gara Auto de Sud este în 7,2 km. Până la Aeroportul Internațional Chișinău sunt 15,9 km de la apartamentele Complexului Rezidențial de pe strada Colina Pușkin.

Caracteristica generală a construcţiei

Complexul Locativ din strada Colina Pușkin este compus din 2 blocuri locative și dispune de 3 scări. Primul are construite 15 nivele – în total și în Blocul doi sunt construite 16 nivele.

Structura caselor conține o carcasă din beton armat cu umplutură eficientă din beton celular autoclavizat a pereților exteriori, iar pereții auxiliari au o zidărie din cărămidă roșie și pliți din gips. Fațada clădirilor este termoizolată cu penopoliuritan.

Blocurile locative sunt dotate cu câte două ascensoare moderne și silențioase.

Toate apartamentele acestui Complex locativ dispun de încălzire autonomă prin cazan individual, ce este instalat și conectat la caloriferele instalate în odăi.

Cablurile pentru electricitate sunt instalate, sistemele de ventilare și canalizare sunt conectate și țeva de fum este condusă până la cazan.

În toate apartamentele sunt înstalate contoare individuale pentru apă, electricitate și gaz (țeava de gaz este condusă până în bucătărie).

Amenajarea Complexului Locativ, teritoriului adiacent și tipul grădinii

Ansablul Rezidențial de pe strada Colina Pușkin este un Complex multifuncțional ce conține spații comerciale la parter și locuri de uz comun pentru locatari.

La primele două nivele subterane a blocurilor locative sunt amenajate locuri pentru depozitatrea obiectelor personale a locatarilor (de 5, 6 sau 8 mp) și sunt locuri de parcare subterane.

Suprafața primului etaj este predespusă pentru spații comerciale și are înălțimea tavanului de 4 metri.

Blocurile locative sunt construite în așa mod încât că formează un cartier de tip închis, unde în grădină sunt locuri de joacă pentru copii.

Descrierea apartamentelor

Complexul Rezidențial de pe strada Colina Pușkin dispune de 215 apartamente de lux cu o cameră și cu două camere, ce sunt construite într-o gamă largă de planimetrii și sunt finisate în versiune albă.

  • Apartamentele cu 1 cameră se vând cu spațiul total de: 44mp,49mp, 56mp, 59mp, 62mp și 64mp;
  • Apartamentele cu 2 camere se vând cu spațiul total de: 66mp, 81mp, 83mp, 87mp și 94 mp.

Absolut toate locuințele au instalată ușă din metal la intrare. Pereții locuințelor sunt prelucrați cu amestec uscat iar pardoselele sunt turnate cu șapă de ciment. Balcoanele sunt de tip - închis și geamurile sunt de tip - termopan.

Despre Dezvoltator, metode și posibilități de cumpărare a imobiliarului nou

Antreprenorul general a imobiliarului din strada Colina Pușkin este Compania de Construcții „Basconslux” S.R.L., care este bine vestită pe piața Republicii Moldova cu construcțiile sale nu numai civile dar și sociale.

Această companie a fost fondată în anul 2003 și la moment este considerată una din сele mai mari întreprinderi autohtone.

Atât cetățenii Republicii Moldova cât și cei streini au posibilitatea de a cumpăra o locuință direct de la Dezvoltator prin virament sau la contabilitatea companiei.

Persoanele, care au posibilitatea de a achita costul apartamentului în prealabil, pot profita de reduceri individuale.

Există posibilitatea de achitare în rate a imobiliarului nou până la momentul dării proiectului în exploatare cu condiția de achitare a primei rate în mărime de nu mai puțin de 30%.

Mai multă informaţie utilă despre imobiliarul de pe starda Colina Pușkin și despre modalitățile de cumpărare, găsiți pe site-ul oficial al Dezvoltatorului.

Сomplex Colina Pușkin vezi harta Chişinău

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.