Prețul pentru m2
de la 542 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Alba-Iulia, 101 ( vezi harta )

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
Blocul I dat în exploatare în 2015, trimestrul 1 în 2015, trimestrul 1 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Tehnologia construcției:
cadru monolit
Inaltimea plafonului:
2,7 m
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
11
Camere în apartamente:
1‑cameră
Spaţiu apartamente:
46,48 - 56 mp
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Pereți:
cărămidă
încălzire:
central
Spațiu de parcare:
terestră
Lift:
da
Сurte închisă:
nu

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

Camere Camere Spaţiu Preţul aparatamentelor Prețul pentru m2
1 camere 1 camere de la 56 m2 de la 30 402 € de la 542 €

Schițele apartamentelor

1 camere 1 camere de la 46.48 până la 56.00 mp

46.48 mp   de la 34 860 €

56 mp   de la 41 970 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 46.48 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 56 mp

Informații despre casă

Amplasare

Complexul Locativ de pe strada Alba Iulia, 101 este construit la sectorul Buiucani, Chișinău, Chișinău mun., în apropierea pădurii de la Durlești

Infrastructura

Blocul Locativ de pe strada Alba-Iulia, 101 are o ampalasare comodă într-o regiune liniștită a sectorului Buiucani unde în apropiere se află multe magazine, locuri de odihnă, școli și grădinițe.

Supermarketele: ”Green Hills”, „Linella”, Piața ”Delfin”, farmacii, secții bancare și Oficiu poștal funcționează în imediata apropiere de apartamentele acestui bloc locativ.

Timpul liber poate fi petrecut cu gust și plăcere la diverse restautante, pizzerii, cafenele sau la sala de sport ce se află în vecinătate.

Copiii locatarilor din acest bloc au la alegere multe instituții de învățământ unde pot ajunge fără transport:Liceut Teoretic „ Anton Cehov”, Liceul Teoretic ”Liviu Deleanu”, Quality Schools International of Chișinău, Liceul Teoretic ”Petru Rareș”, Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” și Universitatea ”Perspectiva-INT”. Grădinițele №185, №183, №183 și cluburi private de dezvoltare preșcolară a micuților.

Biserica Ortodoxă Balcani se află în câteva minute pe jos de la locuințele Complexului Locativ de pe strada Alba Iulia, 101.

Căi de transport

Complexul Locativ de pe strada Alba Iulia, 101 se află amplasat aproape de intersecția cu Șoseaua Balcani și în câteva minute până la opririle transportului public cu autobuze, troleibuze și multe rutiere ce circulă la toate sectoarele Chișinăului.

Gara Feroviară se află la 11,1 km de la Blocul Locativ. Autogara Nord este la 11,7 km. Până la Aeroportul Internațional Chișinău sunt 25 km. Centrul Capitalei este la 8 km, unde se poate ajunge ușor prin strada Vasile Lupu.

Descriere generală a construcţiei și amenajarea Complexului Locativ

Construcția Blocului Locativ de pe strada Alba Iulia, 101 este îndeplinită din beton armat, monolit cu diafragme și planșee din beton armat. Pereții exteriori sunt zidiți din blocuri de beton autoclavizat cu finisaje calitative.

Blocul locativ constă dintr-o clădire cu 11 nivele licative plus subsol.

Casa este dotată cu ascensor modern.

Apartamentele acestui bloc locativ sunt date în exploatare cu astfel de finisaje și dotări: pereți și tavanele prelucrate cu amestec uscat, pardosele turnate, în blocul sanitar este hidroizolare, geamuri instalate și ușă din metal la intrare, calorifere calitative și centrale termice (pe gaz), contorizare și conectare la rețele inginerești (apeduct, gaz, electricitte și canalizare), dotări complete pentru interfon în apartamente, TV, telefon și internet.

În curtea Blocului locativ este amenajat un teren de joacă pentru copii și teritoriul adiacent este amenajat pentru un trai comod și plăcut. Curtea complexului locativ dispune de locuri de parcare.

Descrierea apartamentelor

În Blocul Locativ de pe strada Alba Iulia, 101 sunt construite apartamente cu o cameră și cu două camere, ce sunt comod amplasate cu a câte 5 apartamente la fiecare nivel.

Locuințele sunt prezentate în vânzare „în versiune albă” și există cu astfel de suprafețe.

Apartamentele cu o cameră au suprafața de 48mp sau 56 mp;

Apartamentele cu o cameră au suprafața de 72,6 mp.

Compania de Construcții oferă variante de design pentru apartamente cu posibilitatea de a le executa.

Despre Dezvoltator, metode și posibilități de cumpărare a imobiliarului nou

Dezvoltatorul imobiliarului din Blocul Locativ de pe strada Alba Iulia, 101 este Societatea pe acțiuni de tip închis „Agenția Municipală de Ipotecă din Chișinău” (AMIC) ce activează pe piața imobiliarelor din anul 1999 și este lider pe piața creditelor ipotecare din Republica Moldova.

AMIC propune prețuri convenabile și posibile la negociere stabilite pentru întregul apartament și vă așteaptă la secția de vânzări pentru a vă da o consultație sau pentru a vă calcula ratele, termenele, graficul și dobânda viitorului credit pentru locuința Dvs,

Mai multe informații despre imobiliarul din Blocul Locativ de pe strada Alba

Iulia, 101, aflați pe site-ul oficial a Dezvoltatorului.

str. Alba-Iulia, 101 vezi harta Chişinău

Sunați la dezvoltator

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.