Prețul pentru m2
Toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Ginta Latina, 12 ( vezi harta )

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Ginta Latina, 12 dat în exploatare în 2016, trimestrul 4 în 2016, trimestrul 4 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down
Numărul de case:
17
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Spațiu de parcare:
subteran şi deschis

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Unde se află

Complexul locativ „ELDORADO TERRA 2” se amplasează în partea de est a orașului Chișinău, la Ciocana pe adresa fixă: Chişinău mun., Chisinau, Ciocana, Ginta Latina 12.

Ce găsim în apropiere

Complexul locativ „Eldorado Terra 2” este mai multe decât doar un Complex locativ - este un cartier locativ cu hotarele de la strada Ginta Latină până la starada Vadu lui Vodă și ajunge tocmai până la parcul de la Ciocana. Deci are o amplasara foarte comodă totodată este situat în apropierea punctelor de interes dar și este izolat de gălăgia drumurilor. În apropierea blocurilor Complexului locativ „Eldorado Terra 2” se află Piața ”AhgroMondial”. Copii pot fregventa Liceul teoretic Ginta Latină, școala №12 și grădinița de copii №32. Maturii și copii pot face sport pe Stadionul din apropierea caselor. La fel în apropierea imobilului nou uşor puteţi găsi: markete, restaurante, cafenele, bănci și farmacii.

Apartamentele Centrului Locativ „Eldorado Terra 2” se află sub supravegherea Bisericii din apropiere - Biserica ortodoxă Nașterea Domnului. Anume aici este locul unde simţiţi că nu vă lipseşte nimic. Şi tot de ce aveţi nevoie este foarte aproape.