Prețul pentru m2
de la 500 € Цена проверена 09.02.2018
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Mihail Lomonosov, 38/5 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
str. Mihail Lomonosov, 38/5 în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă/cu reparaţie/сu reparaţie şi mobilă
Inaltimea plafonului:
2,70 m
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
10
Spațiu de parcare:
terestră și garaje individuale

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă/cu reparaţie/сu reparaţie şi mobilă
Inaltimea plafonului:
2,70 m
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
10
Spațiu de parcare:
terestră și garaje individuale

Schițele apartamentelor

1c 1-cameră de la 36.96 până la 43.56 mp keyboard_arrow_down

36.96 mp  

43.56 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 36.96 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 43.56 mp
2c 2-camere de la 53.92 până la 66.88 mp keyboard_arrow_down

53.92 mp  

57.08 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 53.92 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 57.08 mp

66.88 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 66.88 mp

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Adresa

În orașul Chișinău pe strada Mihail Lomonosov, 38/5 la sectorul Telecentru se află Complexul Locativ „Lomonosov 2”.

Infrastructura

Complexul Locativ „Lomonosov 2” este construit într-o regiune plăcută ce oferă o viață împlinită locatarilor săi.

În apropierea apartamentelor acestui Complex Locativ se găsesc farmacii, secții bancare, magazine, cafenele, pizzerie, o sală de sport și piscina „Dinamo”.

La fel în apropiere se află: Centrul Medici de Familie №7, Spitalul Republican al Ministerului Afacerilor Interne, Spitalul Feroviar și o Clinică stomatologică.

Copiii locatarilor au posibilitatea de a fregventa Grădinițele №15, №7 și Liceul „Mihai Viteazul” №10.

Vecinul strateg și puternic este Academia de Poliție „Ștefan сel Mare”.

Căi de transport

Complexul Locativ „Lomonosov 2” are o amplasare cu acces liber la căi de transport cu rute directe la toate sectoarele Capitalei.

De la scările Complexului Locativ ajungem până la Gara feroviară in 15 minute și parcurgem 6,5 km. Autogara Nord este la 4,6km și ajungem acolo în 20 de minute. Aeroportul este la 12,7 km și ajungem la el în 21 de minute. Până în centrul Chișinaului facem 17 minute și parcurgem doar 4 km cu mașina.

Informaţii tehnice despre construcție

Blocul Locativ „Lomonosov 2” este un Proiect stilat ce conține o clădire cu zece nivele locative construite din materiale de construcții de cea mai înaltă calitate. Casa Blocului locativ este ridicată pe un teren întărit și are o fundație protejată de apele subterane ce asigură o rezistență înaltă a clădirii. În construcția acestui proiect au fost folosite сele mai noi și avansate tehnologii de construcții.

Carcasa clădirii este constrută din beton armat și blocuri de gazobeton ce sunt termoizolate cu polisterolbeton. Pereții interiori sunt clădiți din cărămidă și sunt fonoizolați.

Blocul Locativ este dotad cu acascensoare moderne germane de marcă „KLEEMANN”.

Apartamentele acestui Complex Locativ sunt dotate cu: geamuri termopane, uși blindate la intrare, contoare individuale de gaz, apă și electricitate, sistem de alarmă anti incendiu, cablu pentru telefon și TV, dotări pentru internet și interfon. Locuințele dispun de încălzire autonomă individuală cu cazane italiene și sunt conectate la apeduct, canalizare, gaz și electricitate.

Amenajarea Complexului Locativ, grădinii și teritoriului adiacent

Complexul Locativ „Lomonosov 2” are o grădină deschisă dotată cu sistem de supraveghere video, amenajată cu spații verzi și locuri de odihnă. La fel în curte este amenajat un teren de joacă pentru copii ce este de o înaltă calitate și siguranță.

Viitorii locatari ai acestui Complex au posibilitatea de a-și alege un garaj pentru automobilul său în curtea casei. Teritoriul adiacent este amenajat cu trotuare cu pavaj și conține locuri pentru parcarea terestră.

Pentru comoditatea locatarilor la parterul casei funcționează un supermarket cu o gamă largă de producte.

Descrierea apartamentelor

În Complexul Locativ „Lomonosov 2” sunt proiectate apartamente cu o cameră și cu două camere. Fiecare cumpărător are posibilitatea de a alege finisajul viitorului său apartament, ce poate fi „în versiune albă”, „cu reparație” sau „cu reparație și cu mobilă”.

Apartamentele cu o cameră au saloane separate de bucătărie și blocuri sanitare comune și sunt prezentate cu o suprafață de 36,56 mp sau 43,56mp;

Apartamentele cu două camera au blocuri sanitare separate și sunt prezentate cu o suprafață totală de 53,92mp, 57,06 mp și 66,88mp.

Apartamentele Complexului Locativ au înălțimea tavanelor de 270 cm.

Despre Dezvoltator și metodele de cumpărare a imobiliarului nou

Complexul Locativ „Lomonosov 2” este proiectat, înălțat și construit de Compania de construcţii „KIRSAN COM” S.R.L. ce activează din anul 2002 și oferă posibilitatea de a cumpăra apartamente în rate, în ipotecă sau în schimb.

Prima rată pote fi cu mărimea de la 0% până la 30% din costul imobiliarului ales. Credirul ipotecar este oferit cu o dobândă de 9.99% anual pe un termen de maxim 10 ani.

Secția vânzări a Companiei „KIRSAN COM” oferă programe individuale de cumpărare a apartamentelor noi pentru toate familiile, adresați-vă și convingeți-vă.

Mai multe informații despre planificarea, schițele, amenajarea apartamentelor din Complexul Locativ „Lomonosov 2” și despre posibilitățile de cumpărare a acestora, citiți pe site-ul oficial al Dezvoltatorului „KIRSAN COM”.

Locație

keyboard_arrow_up

Lomonosov 2 vezi harta