Prețul pentru m2
de la 695 € Цена проверена 12.02.2018
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Melestiu, 26/9, 26/10 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
Bloc 1 dat în exploatare în 2015, trimestrul 4 în 2015, trimestrul 4 dat în exploatare
Bloc 2 dat în exploatare în 2015, trimestrul 4 în 2015, trimestrul 4 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inaltimea plafonului:
2,75 m
Numărul de case:
2
Numărul de etaje:
17
Spațiu de parcare:
parcare internă, parcare externă

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inaltimea plafonului:
2,75 m
Numărul de case:
2
Numărul de etaje:
17
Spațiu de parcare:
parcare internă, parcare externă

Schițele apartamentelor

1c 1-cameră de la 38.40 până la 57.40 mp keyboard_arrow_down

38.4 mp  

38.6 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 38.4 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 38.6 mp

40.5 mp  

41.6 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 40.5 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 41.6 mp

41.8 mp  

46.6 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 41.8 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 46.6 mp

47 mp  

47.4 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 47 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 47.4 mp

47.5 mp  

47.8 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 47.5 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 47.8 mp

51.2 mp  

51.3 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 51.2 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 51.3 mp

57.4 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 57.4 mp
2c 2-camere de la 61.00 până la 77.00 mp keyboard_arrow_down

61 mp  

61.4 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 61 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 61.4 mp

64.9 mp  

65.2 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 64.9 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 65.2 mp

72.6 mp  

72.8 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 72.6 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 72.8 mp

77 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 77 mp

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Complexul locativ „Panoramic” este deja construit şi se amplasează foarte aproape de centrul oraşului, doar în cinci minute până la Ştefan сel Mare. Este situata lângă parcul Valea Trandafirilor şi se învecinează cu Centrul comercial „MallDova”. Blocurile Complexului locativ „Panoramic” se află pe adresa:str. Melestiu, 26/9 şi 26/10, mun. Chişinău, sectorul Botanica.

Infrastructura din jur

Complexul locativ „Panoramic” se amplasează în cea mai verde şi mai ecologică zonă a municipiului Chişinău. Este o regiune curată şi liniştită şi în acelaş timp în apropierea zonelor de divertisment pentru copii şi adulţi.

În apropierea caselor Сomplexului locativ „Panoramic” puteţi găsi tot, de ce are nevoie un om fericit: două minute până la inima parcului Valea Trandafirilor unde puteţi face sport la aer curat, plimbări cu familia şi plimbări cu barca pe lacul de la Laguna Park.

Amplasarea în apropierea Centrului comercial „MallDova” va dă posibilitatea de a petrece timpul interesant, vesel, vă dă posibilitatea de a vă odihni şi de a face cumpărături plăcute alături de casă.

Imobilul este situat foarte raţional într-un sector cu o infrastructură bine dezvoltată, are în apropierea sa: bănci, farmacii şcoli şi grădiniţe. Anume: grădiniţa №92, şcoala sportivă specializată de handbal №2 şi şcoală de badminton, şcoala primară №20.

Restaurante: Vatra Veche și Capitoles Park, Andys Pizza. Căţiva paşi până la Cinematograful „Patria Multiplex”.

Nu este departe de Colegiul Politehnic, Biserica Armenească şi Cartier Market.

La fel în imediata apropie de apartamentele Complexului locativ «Panoramic» se află: Supermaketul №1, Spitalul de maternitate şi Spitalul Republican №1.

Transport în apropiere

Amplasarea reuşită şi comodă a Complexului locativ „Panoramic” în apropierea centrului oraşului Chişinău în doar 5 minute până la Ştefan сel Mare, are o legătură desfăşurată de transport public cu toate sectoarele Capitalei. În apropierea blocurilor puteţi găsi diferite mijloacele de transport în comun și multe puncte de interes.

Gara feroviară se află doar, în aproximativ 7 minute.

Apropierea de Aeroport – până la 20 de kilometri cu Maxi taxi sau troleibuz direct, deoarece este primul sector al oraşului din partea aeroportului.

Complexul locativ “Panoramic” este construit pe strada Melestiu la care puteţi uşor ajunge venind din partea bulevardului Dacia prin strada Ciuflea şi mergând pe strada Trandafirilor ajungeţi uşor la complexul locativ „Panoramic”.

Informații generale

Complexul locativ „Panoramic” a fost proiecta şi construit de profesionişti de nivel internaţional. Proiectul are 2 clădiri cu câte 17 etaje. Blocurile locative deja sunt date în exploatare. Clădirile complexului dispun de câte trei ascensoare silențioase de firma „Otis”.

Proprietarii au posibilitatea să-și amenajeze locuința după propriul gust, deoarece toate apartamente sunt pregătite pentru noul design, adică în versiune albă. Toate camerele de baie au trecut o procedură de hidroizolare si sunt pregătite pentru o nouă faianţă.

În construcţie au fost folosite material de calitate europeană înaltă: geamuri cu cinci camere (Germania), cazan italian de firmă “Immergaz”.

Ambele clădiri au câte o intrare central şi o ieşire de rezervă, au locuri de păstrare a cărucioarelor şi bicicletelor, au camera de dispecerizare. Pentru a nu pierde vederile pitoreşti, apartamentele au geamuri şi verande spaţioase care deschid o panoramă minunată asupra parcului şi oraşilui Chişinău.

Teritoriu interior

Complexul locativ „Panoramic” este aşezat pe un teritoriu de 0,4314 ha. La nivelul imobiliarelor noi, curtea complexului locativ „Panoramic” dispune de locuri de parcare atât deschise cât si la parcarea subterana. Parcarea subterană are 2 nivele. La parterul caselor sunt prevăzute spaţii comerciale cu înălţimea tavanului de 4 metri.

Lângă fiecare casă sunt terenuri de joaca pentru copii şi insule verzi. Teritoriul este iluminat şi supravegheat video. Pe perimetru are un zid de asigurare şi un gard decorativ.

Despre apartamente

În casele complexului locativ “Panoramic” aveţi posibilitatea de a procura locuinţe cu o odaie, cu două, trei şi patru odăi. Apartamentele blocurilor sunt proiectate astfel, încât să fie luminate la maxim în timpul întregii zile şi au un aspect logic, toate au geamuri de panoramă cu cinci camere, încălzire autonomă, contoare individuale de apă şi gaz.

Viitorii locatari au la dispoziţie astfel de apartamente şi blocuri locative:

  • Apartamente cu 1 odaie de la 38 mp până la 57 mp, la alegerea Dumneavoastră apartamentul poate fi cu bucătărie separată de cameră sau de tip “Studio” (unde camera este unită cu bucătăria); camera de baie poate fi separate sau nu.
  • Apartamente cu 2 odăi între 61 mp şi 77 mp şi cu două camere de baie; anume în astfel de aparatamente stăpânul are posibilitatea da aşi organiza suplimentar şi o sufragerie.
  • Apartamente cu 3 odăi începând cu spaţiul de la 82 de mp; la fel are două camere separate de baie (una mare şi una mai mică), camera de zi este unită cu bucătăria.(tip European).
  • Apartamente cu 4 odăi spaţiul minim da la 93 mp până la 120 de mp., de tip „Studio” cu camere spaţioase şi două camera de baie.

Toate apartamentele complexului au înălţimea tavanului de 2,75 m., sunt aranjate cu un hol larg, cu camere spaţioase şi bucătării mari, camerele de baie pot fi separate sau nu. În fiecare din locuinţele blocului inginerii au prevăzut spaţiu pentru garderobă. Şi un astfel de aranjament a camerelor din apartament încât fiecare locuitor poate să facă o simplă replanificare.

Termeni de vânzare

Proiectantul general şi subantreprenorul general al Complexului locativ „Panoramic” sunt companiile de construcţie сu o mare experienţă şi o poziţie trainică pe piaţă: Marhitrav – ATM S.R.L. şi Moldconstruct Market.

Cum puteţi cumpăra o locuinţă în casă nouă din Complexul locativ „Panoramic”?

Primul mod 1. Cumpărătorii, care achită costul apartamentului în valoare completă – pot profita de o reducere foarte plăcută.

Al doilea mod 2. La fel puteţi deveni stăpân a unui apartament nou, cumpărându-l în rate pe un termen de la 1-2,5 ani. Cu aşa condiţii de creditare:

a) Nu este necesar de confirmat starea financiară,
b) pentru primul an a creditului propunem 0%,
c) pentru anul doi de creditare – 8% anual,
d) imobiliarul poate fi procurat în rate cu condiţia că achitaţi prima rată în mărime de 30% din suma apartamentului care se cumpără.

Dacă căutaţi să cumpăraţi un apartament in casă nouă în apropierea imediată de centrul oraşului pentru Dumneavoastră şi familia Dvs., sau căutaţi un apartament pentru o investiţie profitabilă vă informăm ca chiria apartamentelor din blocurile complexului locativ „Panoramic” începe de la 250 € până la 900 € lunar, corespunzător.

Pentru o informaţie mai detaliată puteţi apela site-ul oficial a Complexului locativ „Panoramic”.

Dacă doriţi o excursie la complex sau deja sunteţi gata să cumpăraţi apartamenul Dumneavoastră de vis în complexul locativ „Panoramic”, contactaţi departamentul de vânzări.

Alegând un loc de trai nou într-o casă noua, nu uita să alegi o viaţă noua!

Locație

keyboard_arrow_up

Panoramic vezi harta

Sunați la dezvoltator