Prețul pentru m2
de la 590 € Цена проверена 09.02.2018
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Dumitru Rîșcanu, 29/2 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
Bloc dat în exploatare în 2017 în 2017 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă/cu reparaţie/сu reparaţie şi mobilă
Inaltimea plafonului:
270 cm
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
9
Spațiu de parcare:
garaje subterane și parcare terestră

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă/cu reparaţie/сu reparaţie şi mobilă
Inaltimea plafonului:
270 cm
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
9
Spațiu de parcare:
garaje subterane și parcare terestră

Schițele apartamentelor

2c 2-camere de la 62.14 până la 62.14 mp keyboard_arrow_down

62.14 mp  

Узнайте у застройщика как купить 62.14 м²

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Amplasare

Complexul Locativ „Râșcanu - 2” se află construit la sectorul Râșcani, într-o regiune verde pe adresa exactă: str. Dumitru Râșcanu, 29/2, Chișinău, mun. Chișinău.

Infrastructura

Înconjurat de zone verzi, parcuri, lacuri și îmbrățișat cu aer proaspăt, Complexul Locativ „Râșcanu - 2” propune locatarilor săi o viață liniștită, ecologic curată și relaxată.

În apropierea blocului locativ se găsește supermarketul ”Râșcanu”, magazine alimentare, oficiu poștal, farmacii, secții bancare, câteva restaurante și cafenele, trei centre sportive (unul cu piscină) și un centru stomatologic.

Odihna locatarilor este propusă de Parcul memorial Șipka, de plaja lacurilor din parcul ”Râșcani” și Amusement Park „Ciocana”.

Nu departe de acest bloc locativ se află creșă-grădiniță №88 ”Steluța”, grădinița-școală №199, grădinița №76, Liceul tehnologic B. Z. Herțli, Liceul Teoretic M. Sadoveanu, Liceul de muzică Ciprian Porumbescu și Universitatea de educație fizică și sport.

Vecinii din apropiere sunt: Capela în memoria voluntarilor bulgari și Biserica Maicii Domnului Mazarache.

Căi de transport

Complexul Locativ „Râșcanu - 2” dispune de acces liber la transportul public de pe străzile Tudor Vladimirescu și Nicolae Dimo pe unde circulă diferite rutiere și autobuze.

Complexul Locativ „Râșcanu - 2” se află la o distanță de 6 km de la Gara feroviară și 2,3 km până la Autogara Nord. Până la Autogara Sud sunt 9,4 km și până la Aeroport – 14,5 km. Din centrul capitalei repede se ajunge acasa prin Bd. Grigore Vieru şi se parcurg nu mai mult de 4 km.

Amenajarea Complexului Locativ și date generale despre construcţie

Proiectul Locativ „Râșcanu - 2” este executat cu o fundație întărită și are o caracasă din beton. Cu zidăria pereților din blocruri de gazbeton. Casa este termoizolată și finisată cu tinc. Pereții interiori a apartamentelor sunt termo și fono izolați.

Proiectul Locativ conține un bloc cu 9 etaje, unde la parter este amenajat un supermarket și un restaurant, sunt construite garaje subterane cu porți automate.

Curtea blocului dispune de un sistem de video-supraveghere, are amenajat un teren de joacă pentru copii, parcare terestră și amenajarea teritoriului adiacent cu pavaj.

Blocul locativ este dotat cu ascensoare KLEEMANN.

Funcționează un sistem automat anti-incendiu.

Absolut toate apartamentele dispun de astfel de dotări: calorifere instalate și conectate la sistemul individual autonom de încălzire, cazane italiene, geamuri termopane, uși blindate la intrare, conexiuni la telefon, interfon, TV și internet.

Apartamente

Fiecare etaj a Complexului Locativ „Râșcanu - 2” are amplasate câte 8 apartamente cu 1 și 2 camere. Cumpărărtorii au la dispoziție apartamente finisate la alb, cu reparație sau cu reparație și mobilă.

Sunt disponibile locuințe cu spațiile de:

  • Apartamente cu 1 cameră cu spațiul de la 33,05 mp și 51,56 mp.
  • Apartamente cu 2 camere cu spațiul de la 62,14 mp și 62,58 mp.

Despre Dezvoltator și metode de cumpărare a imobiliarului nou

Blocul Locativ „Râșcanu - 2” este proiectat, ridicat și finisat de Compania de Construcții „KIRSAN COM” S.R.L.

Stabilitate, confort, siguranță și multe alte avantale propune această companie cumpărătorilor imobiliarului nou, din anul 2000.

Există posibilitatea de cumpărare a apartamentelor noi în ipotecă direct de la „KirsanInvest” pe un termen de până la 10 ani, cu dobânda anuală de 9,99%.

Aflați mai mult despre Blocul Locativ „Râșcanu - 2” și apartamentele libere, pe site-ul oficial al Companiei de Construcții „KIRSAN COM”.

Locație

keyboard_arrow_up

Rîșcanu 2 vezi harta