Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Vovințeni, 4 (vezi harta)

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

La doar opt sute de metri de la Parcul Central se află amplasat Complexul Rezidențial de la sectorul Buiucani de pe strada Vovințeni, 4.

Blocul nou locativ dispune de șapte etaje standarde și etajul opt este situat la mansardă.

La demisolul clădirii locative sunt amenajate boxe pentru garaje, iar la primul etaj sunt prevăzute spații comerciale. În curtea Complexului se află un teren de joacă pentru copii și există locuri deschise pentru parcarea automobilelor.

Clădirea locativă este capabilă să reziste la un cutremur cu putere de opt puncte. Blocul este construit din materiale de construcție ecologic curate. Pereții exteriori sunt zidiți din cotileți iar pereții interiori și despărțitori sunt combinați din cărămidă și plăci de ghips.

În Complexul Locativ din strada Vovințeni, 4 sunt disponibile apartamente cu o cameră și cu două camere. Dezvoltatorul „Gonvaro-Con” propune în vânzare apartamente cu spațiile totale de 41-66 mp, ce au instalate ferestre panoramice vitrate cu geamuri termopane triple. Locuințele se realizează in finisaje „la alb”. Și toate apartamentele dispun de un sistem individual de încălzire autonomă prin cazane.

Locație

keyboard_arrow_up

str. Vovințeni, 4 vezi harta