Цена, за м2
Toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Suceviţa, 22/3 ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Suceviţa, 22/3 dat în exploatare în 2015, trimestrul 4 în 2015, trimestrul 4 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
9
Spațiu de parcare:
terestră

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidenţial „Familia” din Chişinău se află situat la sectorul Buiucani, pe strada Suceviţa, 22/3. Lângă blocul nou construit se află parcul de la Buiucani, sunt multe magazine, licee şi grădiniţe pentru copii. În apropiere se află o piaţă, un supermarket, un centru comercial şi este o piscină.

Pereţii interiori şi exteriori ai Complexului Locativ „Familia” sunt ridicaţi din cărămidă roşie de calitate înaltă de producere MACON SA. Rezistenţa necesară în construcţia clădirii este oferită de carcasa monolită din beton armat. Pereţii şi pardoselele dispun de termoizolare şi fonoizolare foarte calitativă, ferestrele şi balcoanele sunt vitrate cu geamuri termopane cu sticle de o economie eficientă a energiei.

Vânzarea apartamentelor se realizează cu toate comunicaţiile inginereşti conectate şi cu o sistemă autonomă individuală de încălzire. Compania de Construcţii a asigurat conexiunile la TV, internet şi telefon. În curtea Complexului sunt amenajate locuri pentru parcarea autovehiculelor şi este organizat un sistem de supraveghere video.

Complex Familia vezi harta Chişinău

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.