Hollman

Site-ul oficial: hollman.md

Proiecte în dezvoltare: 2

Proiecte finalizate: 3

Înființată în 2005.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 5 obiectele Hollman din ele 2 sunt acum în vânzare.

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Hollman

Informații despre compania de construcții Hollman

Compania «HOLLMAN» a fost înființată în anul 2005 și practică activitatea de investiții și construcții pe teritoriul Republicii Moldova. Calificarea colaboratorilor permite îndeplinirea celor mai dificile sarcini, în mod calitativ și eficient, iar experiența bogată ajută în realizarea acestora, la un nivel profesional mai înalt.

Clienții companiei «HOLLMAN» pot fi absolut siguri, că fiecare obiect construit de către acest agent economic va corespunde celor mai exigente criterii ale comandatarilor săi. Specialiştii «HOLLMAN» vor depune eforturi maxime și aplica toate capacitățile sale, pentru a rezolva problemele și chestiunile curente ale fiecărui client concret.

Compania utilizează numai materiale ecologic pure și tehnologii avansate, în domeniul construcțiilor, asigurând viitorilor locatari confortul, bunăstarea, fiabilitatea și securitatea tuturor clădirilor. Cooperarea cu compania de investiții și construcții «HOLLMAN» este întruchiparea visului tuturor și o schimbare cardinală în viața viitorilor proprietari ai unor astfel de imobile.

Colaboratorii «HOLLMAN» își prețuiesc toți clienții, ţinând cont de comentariile, solicitările și nevoile lor actuale. Cu o atenție deosebită, angajații companiei iau în considerare timpul clientului, punând în funcţiune complexele locative exact la termen, iar activitatea fructuoasă îndelungată pe această piață reprezintă confirmarea perfectă a acestui lucru. Și prețul pentru metru pătrat este maximal accesibil pentru diverse pături ale populației țării și este considerat ca fiind cel mai atractiv dintre ofertele din Moldova.

«HOLLMAN» asigură o abordare modernă atunci când e vorba de alegerea și cumpărarea nemijlocită a unui apartament, garantând o transparență deplină în relațiile cu fiecare dintre clienții săi. Corectitudinea alegerii făcute este confirmată în practică, de îndată ce clientul primește informații preliminare exhaustive și încheie un contract cu compania de investiții și construcții «HOLLMAN».

Pentru a face acest lucru, trebuie să vizitați biroul companiei de construcţii, să beneficiaţi de consultaţia competentă a unui specialist și să alegeți cea mai potrivită opțiune din numeroasele obiecte imobiliare «HOLLMAN». Merită neapărat să încercați și colaborarea cu compania «HOLLMAN» va fi pentru toți mai mult decât doar să cumpărați o casă!

Obiecte realizate de dezvoltator

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.