Midtown

Site-ul oficial: midtownapartments.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiectele Midtown din ele 1 este acum în vânzare.

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Midtown

Informații despre compania de construcții Midtown

Complexul rezidenţial de clasă premium «MIDTOWN» este amplasat în centrul capitalei moldoveneşti. Acesta îndeplinește toate cerințele omului modern și este situat într-o zonă vie, cu infrastructură bine dezvoltată și ramificată, conectată la cele mai importante artere din Chişinău.

Complexul «MIDTOWN» oferă clienților săi imobile de elită, cu confort deosebit, din categoria lux. Proiectul este realizat în conformitate cu înaltele standarde de calitate și conceput pentru a satisface nevoile celui mai exigent cumpărător.

Complexul «MIDTOWN», creat în stil contemporan, cu accente clasice, oferă apartamente spațioase, de lux, cu finisaj extraordinar. Cei mai buni arhitecţi si designeri au muncit asupra acestui obiect, punând în practică idei actuale, cele mai îndrăznețe concepte și soluții inovatoare. Proprietatea de clasă premium este planificată într-un mod unic, se potriveşte adevăraților admiratori ai frumuseţii și perfecţiunii, întruchipând visul oricărui client.

Complexul rezidenţial prestigios «MIDTOWN» este construit din materiale de calitate, cu finisaj uimitor al fațadei cu blocuri din granit. Ansamblul are o arhitectură modernă, care corespunde totalmente standardelor internaționale de rezistență seismică, protecție suplimentară împotriva incendiilor, precum și finisaje calitative, cu izolare fonică şi termică impecabile. Ferestrele panoramice, tricompartimentale, cu profil «REHAU EURO DESIGN», instalate în locuinţe, răspund celor mai exigente cerinţe şi asigură clientului viață fără frig, praf și umiditate excesivă.

Toate apartamentele au planimetrii mari și iluminare firească de zi, creându-i fiecărui proprietar o ambianţă mai confortabilă și oferindu-i suplimentar linişte şi comoditate. La exterior, casa este echipată cu un sistem de iluminare, cu LED-uri speciale, transmițând stilul unic și elegant al complexului modern luxos, în care neapărat veţi dori să trăiţi!

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.