Noviconsvit

Site-ul oficial: novastar.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 2009.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiectele Noviconsvit din ele 1 este acum în vânzare.

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Noviconsvit

Informații despre compania de construcții Noviconsvit

«Noviconsvit» este o companie bine-cunoscută, care se specializează în furnizarea serviciilor calitative în domeniul construcțiilor civile și industriale, realizând, de asemenea, instalarea sistemelor de comunicații și inginerie, efectuând lucrări de reparație şi finisare interioară și exterioară. Organizația a fost înființată în anul 2009 și pe parcursul ultimilor ani se dezvoltă dinamic, aflându-se într-un proces continuu de asimilare a orizonturilor noi pe piața imobiliară din Republica Moldova.

Compania atrage capital privat pentru construcția obiectelor sale, colaborează activ cu arhitecții, designerii, precum și furnizorii și producătorii de materiale de construcție calitative, locali şi străini. «Noviconsvit» consideră prioritare două domenii principale ale activității sale:

  1. Investițiile și construcția de locuințe (ca antreprenor general).
  2. Furnizarea serviciilor de decorare, reparație și design.

Specialiștii companiei efectuează consultări profesionale ce ţin de proiectare (case, birouri, apartamente), construcții (inclusiv la cheie), precum și design interior și exterior. Echipa de colaboratori care gândesc în unison «Noviconsvit», abordează soluționarea sarcinilor stabilite într-o manieră complexă, fapt care constituie o trăsătură distinctivă a procesului organizațional. Activitatea decurge creativ, acordându-se o atenție deosebită fiecărui client şi evidenţiindu-se prin calitatea impecabilă a proiectelor implementate.

Succesul «Noviconsvit» se bazează pe profesionalismul colectivului, alcătuit din persoane cu pregătire specială, care îşi îmbunătățesc, în mod constant, deprinderile și abilitățile lor. Performanța excelentă este asigurată și de capacitățile tehnice ale organizației de construcții, cu respectarea strictă a tuturor proceselor tehnologice.

În «Noviconsvit», personajul principal este întotdeauna clientul, inițiativa căruia este binevenită, iar opinia este luată în considerare pentru a-i putea satisface pe deplin dorințele și nevoile. Misiunea companiei se rezumă la transformarea viselor fiecărui client in realitate, asigurând o viaţă viitoare fericita în casele construite sau renovate de «Noviconsvit».

Prin urmare, meşterii companiei, folosind toate resursele sale, vor găsi neapărat cea mai bună soluție pentru orice client, începând cu proiectarea şi terminând cu punerea în funcțiune a casei. Conducerea și angajaţii companiei «Noviconsvit» sunt convinși că colaborarea cu fiecare client va fi exclusiv fructuoasă și eficientă.

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.