Polimaxinvest

Site-ul oficial: polimaxinvest.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 2009.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiectele Polimaxinvest din ele 1 este acum în vânzare.

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Polimaxinvest

Informații despre compania de construcții Polimaxinvest

Compania de investiții și construcții «Polimaxinvest», înființată în noiembrie 2009, pe parcursul mai multor ani a câștigat încrederea cetățenilor, ca acum toți cei care se adresează la dezvoltator să rămână extrem de mulțumiți de această alegere. Datorită activității sale «Polimaxinvest» aduce o contribuție considerabilă la formarea unei piețe imobiliare rezidențiale civilizate în Republica Moldova, cu posibilitatea ca fiecare familie să-şi cumpere apartamente de calitate și accesibile.

Obiectivul principal al «Polimaxinvest» este abordarea profesională a cerințelor clienților, îmbunătățind relațiile pe termen lung cu aceștia, bazându-se pe interesul reciproc, încredere și respect. Compania de construcții oferă o gamă largă de servicii, care includ în sine cele mai variate şi complicate lucrări. Angajații companiei «Polimaxinvest» depun maximum de efort pentru a satisface toate nevoile clienților, oferind consultanță juridică și asistență corespunzătoare în ceea ce priveşte cumpărarea unei locuințe, în scopul creării celor mai confortabile condiții pentru viitorii proprietari imobiliari.

Echipa de meşteri are ambiții mari și este mereu pregătită pentru noi provocări, considerându-le o nouă treaptă în dezvoltarea companiei și oportunitate de a obţine realizări și mai valoroase în sfera profesională. Un astfel de exemplu poate servi noul imobil rezidențial «Sun Valley», construit de specialiştii «Polimaxinvest» în sectorul Rîșcani al capitalei. Stilul arhitectural excelent, fațada originală și planificarea interioară comodă va satisface chiar și cel mai exigent client.

Fiecare cumpărător al companiei de construcţii primește întotdeauna un nivel mai ridicat de confort, graţie perceperii minuţioase, de către angajații companiei, a dorințelor și cererilor viitorilor proprietari. În construcția oricărui obiect al său, «Polimaxinvest» acordă o atenție deosebită calității materialelor, respectării tuturor standardelor și monitorizării constante a fiecărei etape de edificare a clădirii. Iar prețul pe metru pătrat rămâne întotdeauna minimal, printre ofertele similare de pe piața imobiliară a capitalei moldovenești.

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.