Цена, за м2
Toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Albișoara, 78/6 ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Albișoara, 78/6 dat în exploatare în 2014, trimestrul 2 în 2014, trimestrul 2 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Numărul de case:
1
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Spațiu de parcare:
terestră

Informații despre Complexul locativ

În apropiere de centrul orașului Chișinău, la sectorul Râșcani se află amplasat Complexul Rezidențial de pe strada Albișoara, 78/6.

În apropierea Blocului Locativ strălucește un lac mare și la cinci sute de metri se află stațiunea feroviară „Gara Visterniceni”. În vecinătate sunt cafenele, grădinițe pentru copii, licee, farmacii, centre de fitness și complexuri sportive.

La parterul casei locative există locuri de infrastructură proprie și puncte comerciale, inclusiv este un supermarket mare și o secție bancară.

Curtea Complexului Rezidențial de pe strada Albișoara, 78/6 este amenajată și dispune de un teren de joacă pentru copii bine echipat plus sunt zone de odihnă. Există o parcare terestră și aleile sunt pavate cu plăci din beton.

Dezvoltatorul efectuează vânzarea apartamentelor în versiune absolut pregătită pentru a intra și a trăi. Este instalat sistemul de încălzire autonomă și ușa blindată la intrare, balcoanele sunt vitrate, balcoanele și geamurile sunt echipate cu sticle termopane de economisire eficiență a energiei. Locuințele sunt conectate la linia de telefonie, la internet și au instalate interfoane.

str. Albișoara, 78/6 vezi harta Chişinău

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.