Цена, за м2
Toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Costiujeni, 10 ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Costiujeni, 10 dat în exploatare în 2015, trimestrul 4 în 2015, trimestrul 4 dat în exploatare

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

Camere Camere Spaţiu Preţul aparatamentelor Цена, за м2
1 camere 1 camere de la 44 m2 de la 30 900 € de la 702 €

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Costiujeni, 10 este construit la sectorul Botanica, la periferia orașului Chișinău. Dezvoltatorul „Volare-Construct” a finisat construcția și a dat casa în exploatare în anul 2015.

Construcția clădirii este bazată pe carcasa turnată monolit din beton armat. Fațada casei dispune de o termoizolare fiabilă și are instalate geamuri termopane mari cu camere triple și cu sticle eficiente energetic. În plus, toate balcoanele și logiile sunt vitrate – de tip închis.

Există posibilitatea de a cumpăra locuințe în Complexul Rezidențial de pe strada Costiujeni, 10 cu o cameră, cu două, sau cu trei camere. Este de menționat că în costul fiecărui apartament este inclus și prețul sistemului de încălzire autonomă.

Lângă casa locativă este o zonă de parc, există o parcare deschisă, curtea complexului este îngrădită și are instalate lămpi stradale. De asemenea la dispoziția locatarilor este un teren de joacă excelent amenajat și o zonă plăcută de recreere.

La imediata apropiere de Complexul Rezidențial de pe strada Costiujeni, 10 funcționează un liceu, este o școală primară și o grădiniță de copii. În vecinătate este un supermarket, un spital pentru copii și desigur diverse magazine.

str. Costiujeni, 10 vezi harta Chişinău

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.