Цена, за м2
de la 570 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Ion Buzdugan, 5 ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Ion Buzdugan, 5 în stadiu de construcţie (data finisării în 2020, trimestrul 2) (data finisării în 2020, trimestrul 2) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Numărul de scara:
2
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Inaltimea plafonului:
2,7 m
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
5+subsol+parter
Numărul de apartamente:
48
Camere în apartamente:
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Spaţiu apartamente:
48,1 - 83,6 mp
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Pereți:
cărămidă
Termoizolare:
vata minerala
încălzire:
individual
Spațiu de parcare:
subteran cu două nivele, terestră
Lift:
2 pasager
Сurte închisă:
nu
Plată:
cash , credit
Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

Camere Camere Spaţiu Preţul aparatamentelor Цена, за м2
1 camere 1 camere de la 48 m2 de la 27 417 € de la 570 €
2 camere 2 camere de la 67 m2 de la 38 019 € de la 569 €
3 camere 3 camere de la 84 m2 de la 47 652 € de la 570 €

Schițele apartamentelor în Confort Residence, Complex 5

1 camere 1 camere de la 48.10 până la 48.10 mp
Schița 1 camere apartamentului, 48.1 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău

48.1 mp   de la 27 417 €

Schița 1 camere apartamentului, 48.1 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău

48.1 mp   de la 27 417 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 48.1 mp 48.1 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 48.1 mp Schița 1 camere apartamentului, 48.1 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău
2 camere 2 camere de la 66.70 până la 77.40 mp
Schița 2 camere apartamentului, 66.7 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău

66.7 mp   de la 38 019 €

Schița 2 camere apartamentului, 66.7 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău

66.7 mp   de la 38 019 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 66.7 mp 66.7 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 66.7 mp Schița 2 camere apartamentului, 66.7 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău
Schița 2 camere apartamentului, 66.7 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău

66.7 mp   de la 38 019 €

Schița 2 camere apartamentului, 77.4 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău

77.4 mp   de la 44 118 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 66.7 mp 66.7 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 77.4 mp Schița 2 camere apartamentului, 77.4 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău
3 camere 3 camere de la 83.60 până la 83.60 mp
Schița 3 camere apartamentului, 83.6 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău

83.6 mp   de la 47 652 €

Schița 3 camere apartamentului, 83.6 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău

83.6 mp   de la 47 652 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 83.6 mp 83.6 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 83.6 mp Schița 3 camere apartamentului, 83.6 mp în Confort Residence, Complex 5, Chişinău

Informații despre Complexul locativ

Așezarea

Complexul Rezidențial de pe strada Ion Buzdugan, nr. 5 se află amplasat la sectorul Buiucani în municipiul Chișinău și este dezvoltat de Compania de Construcții FPC „Exfactor-Grup” SRL.

Descrierea localizării

Zona de amplasare a Blocului de apartamente de pe str. Ion Buzdugan, nr. 5 este destul de bine dezvoltată, aici se găsesc multe magazine alimentare, sunt deschise supermarketurile Green Hills și LINELLA, se află magazine electrocasnice, magazine cu materiale de construcții și cu mărfuri pentru casă. Nu departe de află Piața „Delfin” și funcționează secții bancare, sunt farmacii, Centre Medicale și două cluburi sportive. Imediat în vecinătate este magazinul „Uniflora”.

Din punct de vedere a distracțiilor, în acest cartier se găsesc cafenele, restaurante și pizzerii, nu departe sunt săli de ceremonii și este un cinematograf.

Cei mai mici locatari din acest Bloc au posibilitatea de a frecventa grădinița de copii nr. 185 și Liceele Teoretice: „Liviu Deleanu”, „Petru Rareș”, „Onisifor Ghibu” și Școala profesională nr. 6. De asemenea nu departe se află Universitatea „Perspectiva-INT”.

Biserica Ortodoxă „Balcani” se află așezată la o mică distanță de la cest Bloc locativ.

Căi de transport

De la Complexul locativ de pe str. Ion Buzdugan, nr. 5 se ajunge ușor la sectoarele capitalei prin strada Alba Iulia sau Tudor Vladimirescu, pe care circulă destul de mult transport public cu rute directe nu numai prin Chișinău dar și până la periferiile lui.

Gara Feroviară se află la o distanță de 9,3 km de la scara Blocului Locativ. Distanța până la Gara Auto de Nord este de 10,8 km, iar distanța până la Gara Auto de Sud este la 10,7 km. Până la Aeroportul Internațional Chișinău sunt de parcurs - 19,4. Până în centrul capitalei, până la Piața Marii Adunări Naționale sunt de parcurs – 7,1 km.

Caracteristicile constructive și structura Complexului Rezidențial

Blocul de apartamente din Complexul Locativ de pe strada Ion Buzdugan, nr. 5 este proiectat cu subsol, parter și cu cinci etaje locative.

Imobilul este construit din cadre monolite din beton armat ce oferă construcției o stabilitate seismică sporită la cutremure de până la 9 puncte pe scara Richter.

Cărămida roșie de producere Macon SA este folosită în construcția zidurilor exterioare și interioare a clădirii.

Eficiența termică a construcției este asigurată de sistemul de izolare termică cu vată minerală a fațadei clădirii. Din interior pereții și pardoselile între apartamente la fel dispun de izolare termică și fonică calitativă.

Amenajarea Ansamblului Rezidențial și teritoriului adiacent

La subsolul Complexului Locativ de pe strada Ion Buzdugan, nr. 5 sunt construite două nivele subterane cu suficiente locuri de parcare pentru automobilele locatarilor.

Scara blocului de apartamente este dotată cu un ascensor modern și silențios, cu deplasare inclusiv până la nivelul parcărilor subterane.

Teritoriul adiacent blocului locativ este amenajat și dispune de locuri de odihnă organizate pentru maturi și spații de joacă pentru copiii rezidenților - în curtea interioară.

La parterul blocului locativ sunt proiectate spații comerciale, care au ieșiri spre partea carosabilă, separate de cele a rezidenților.

Precum și în Complex funcționează sistemul de interfon.

Descrierea locuințelor din Complexul Locativ de pe strada Ion Buzdugan, nr. 5

În acest Bloc locativ sunt construite un număr total de 48 de unități locative. Dezvoltatorul predă beneficiarilor apartamente generoase cu planimetrii confortabile, care sunt finisate în versiune – „la alb”, unde rezidenții au posibilitatea de a finisa și a-și aranja locuința sa conform necesităților sale și după propriul său gust.

În vânzare sunt oferite apartamente cu schițe logic gândite, care au una, două sau trei camere. Apartamentele cu o cameră sunt oferite cu suprafața generală de 48 mp, apartamentele cu două camere sunt disponibile cu suprafața totală de la 67 mp până la 78 mp și suprafața locuințelor cu 3 odăi este de 84 mp.

Locuințele dispun de ferestrele instalate, care sunt cu profil PVC și au 6 camere cu geamuri termopane în 3 rânduri de sticle cu un grad înalt de eficiență energetică. Precum și ușile de la intrare în apartamente sunt instalate și sunt din metal.

Beneficiarilor li se predau apartamente cu toate rețelele electrice și rețelele inginerești (de primul ciclu) – conectate. Locuințele sunt dotate cu contoare individuale pentru consumul de gaz, electricitate și sunt apometre.

Fiecare unitate locative se încălzește autonom și individual, prin urmare locuințele sunt dotate cu cazane termicу proprii (de clasă A) de producere italiană sau germană (care sunt instalate).

Toate apartamentele sunt dotate cu cablu pentru televiziune și telefon. Și este internet prin fibră optică.

Posibilități de cumpărare a imobiliarelor noi direct de la Dezvoltator fără comision

Ansamblul Rezidențial de pe strada Ion Buzdugan, nr. 5 este dezvoltat de Compania de Construcții FPC „Exfactor-Grup” SRL. Compania Exfactor-Grup a fost creată în anul 2001 și are construite calitativ în Republica Moldova multe imobiliare moderne la prețuri avantajoase. și are o reputație bună pe piața de construcție a omobiliarelor noi.

Dezvoltatorul oferă reduceri considerabile cumpărătorilor care achită în integral 100% din prețul apartamentului ales.

Compania «Exfactor-Grup» oferă posibilitatea de achiziționare a imobilelor în rate prin două metode de achitare:

  1. Plata în două tranșe egale cu mărimea de 50% la momentul semnării contractului și 50% la darea în exploatare.
  2. Achitarea în trei tranșe: prima cu mărimea de 30 % la încheierea contractului, la mijlocul termenului cu mărimea de 40% și restul 30% la darea în exploatare a clădirii.

Mai multeamănunte și detalii utile despre apartamentele Ansamblului Rezidențial din strada Ion Buzdugan, nr. 5, disponibilitate, contacte și despre toate posibilitățile comode de cumpărare a locuințelor noi direct de la Dezvoltator, puteți afla de pe web site-ul Companiei de Construcții FPC „Exfactor-Grup”.

Confort Residence, Complex 5 vezi harta Chişinău

Sunați la dezvoltator

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.