Prețul pentru m2
aşteptăm startul vânzărilor
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Sarmizegetusa, 23 ( vezi harta )

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
Blocul I în stadiu de construcţie (data finisării în 2018, trimestrul 2) (data finisării în 2018, trimestrul 2) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Inaltimea plafonului:
2,7 m
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
16
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă ideală
Spațiu de parcare:
subteran cu 2 nivele

Informații despre casă

Complexul Rezidențial „Nicolae Titulescu” se află amplasat la sectorul Botanica, pe strada Sarmizegetusa, nr. 23, lângă un mic și confortabil scuar.

În apropiere de imobilul nou construit se află câteva magazine, printre care sunt și cele care lucrează non stop, de asemenea se află un colegiu, este o bibliotecă și sunt grădinițe de copii.

De la clădirea locativă până în centrul orașului sunt de parcurs în jur la 5 km, iar stația de transport public se află chiar alături.

Imobilul este construit cu șaisprezece etaje și este împărțit în două tronsoane, care sunt dotate cu ascensoare silențioase de mare viteză și care dispun de un grad înalt de siguranță.

Structura constructivă a casei se bazează pe tehnologia monolită, pereții exteriori sunt calitativ și sigur izolați cu un sistem termic modern și ecologic.

Complexul Rezidențial de pe strada Sarmizegetusa, 23 are proiectate apartamente moderne cu 1, 2 și 3 camere, cu compartimentări practice și bine gândite.

Compania de Construcții ”Glorinal” propune spre vânzare apartamente cu spațiul total de la 44 mp. Locuințele sunt prezentate în versiune albă, cu finisaje calitative și la un nivel mult mai înalt decât cel standard:

  • sunt prelucrați și zugrăviți nu numai pereții, dar și tavanele;
  • este efectuată suplimentar izolare termică și fonică cu vată minerală;
  • sunt instalate cazane moderne pentru încălzire;
  • tâmplăria este vitrată cu geamuri termopane cu două camere și șase straturi.

Locație