Prețul pentru m2
de la 660 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Trandafirilor, 13/2 ( vezi harta )

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Trandafirilor, 13/2 în stadiu de construcţie (data finisării în 2020, trimestrul 4) (data finisării în 2020, trimestrul 4) în stadiu de construcţie
str. Trandafirilor, 13/2 în stadiu de construcţie (data finisării în 2020, trimestrul 4) (data finisării în 2020, trimestrul 4) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Tehnologia construcției:
cadru monolit
Inaltimea plafonului:
2,7 m
Numărul de case:
7
Numărul de etaje:
10
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Spațiu de parcare:
subteran

Schițele apartamentelor în Complex Trandafirilor 13/2

1 camere 1 camere de la 48.00 până la 53.60 mp

48 mp  

48.2 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 48 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 48.2 mp

49.6 mp  

50.9 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 49.6 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 50.9 mp

50.9 mp  

51.3 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 50.9 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 51.3 mp

51.3 mp  

53.6 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 51.3 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 53.6 mp
2 camere 2 camere de la 70.80 până la 81.00 mp

70.8 mp  

71.2 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 70.8 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 71.2 mp

71.8 mp  

74.7 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 71.8 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 74.7 mp

75.3 mp  

78.8 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 75.3 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 78.8 mp

81 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 81 mp
3 camere 3 camere de la 99.00 până la 106.10 mp

99 mp  

104.2 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 99 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 104.2 mp

106.1 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 106.1 mp

Informații despre casă

Localizare

În municipiul Chișinău, la sectorul Botanica, pe strada Trandafirilor, nr. 13/2, se află amplasat un nou Complex Rezidențial modern și multifuncțional, care este prezentat de Compania de Construcții „URBANCONSTRUCT-TT” SRL.

Infrastructura localizării

Zona amplasării Complexului Rezidențial - strada Trandafirilor este considerată o regiune cu o infrastructură dezvoltată la maxim, cu toate punctele de interes în apropiere, cu parcuri, cu locuri de divertisment și agrement cu Centre Comerciale, magazine și supermarketuri, cu multe organizații de învățământ în apropiere.

Așezarea între Parcul Valea Trandafirilor și Parcul Serghei Lazo, oferă locatarii acestei Rezidențe aer proaspăt din ambele părți. Precum și relax de la parcul de distracții pentru copii, care funcționează în apropiere de Biserica Sfântului Mucenic Gheorghe.

De asemenea pentru copii în apropiere se află fast food-ul McDonald`s, sunt magazine pentru copii și astfel de instituții de învățământ: Liceul Teoretic „B. P. Hașdeu”, școala profesională nr. 3, Liceul Teoretic cu profil Teatral „Elena Alistar”.

În vecinătate cu Complexul Locativ de pe strada Trandafirilor, nr. 13/2 se află două farmacii, este un oficiu poștal și sunt secții bancare, funcționează câteva marketuri și este un hipermarket, sunt Centrele Comerciala „Elat” și MalDova Mall și nu atât de departe se află piața agricolă Dacia.

Nu departe se află un salon de frumusețe, o sală de fitness sunt pizzerii, cafenele și restaurante.

Peste un cartier se află Centrul medical „Microchirurgia ochiului”.

Mijloace și căi de transport

O facilitate importantă a localizării Ansamblului Rezidențial este nemijlocita apropiere de punctele strategice a Chișinăului. Deoarece distanța până la Gara Feroviară este de doar 1,8 km și poate fi parcursă în câteva minute cu transport personal sau în comun. Autogara Centrală este situată la numai 3,5 km, iar până la Autogara de Nord sunt de parcurs în jur la 4,4 km. Centrul Capitalei (Piața Marii Adunări Naționale) se află la o distanță de 4,5 km. La toate punctele de interes din Chișinău se poate de ajuns ușor și repede cu rute directe a transportului public (autobuze, troleibuze și maxi-taxi), care circulă prin Bulevardul Decebal.

Caracteristici tehnice a Rezidenței

Ansamblul Rezidențial de pe strada Trandafirilor, nr. 13/2 conține șapte Blocuri de apartamente, care sunt proiectate cu un regim de înălțime pentru fiecare bloc de nouă nivele locative plus parter. Imobilele sunt așezate într-un așa mod, încât să formeze o curte interioară personală pentru Complexul locativ. Clădirile dispun de zidărie exterioară din cărămidă de marcă Brikston, care dispune de un nivel înalt de termoizolare.

Toate scările caselor locative sunt echipate cu ascensoare moderne de marcă OTIS, care sunt izolate fonic.

Amenajarea Complexului Locativ și curții

Ansamblul Rezidențial propune locatarilor săi o gamă largă de servicii și puncte de interes chiar în incinta Complexului, astfel încât formează un cartier locativ.

Pentru copiii locatarilor aici sunt amenajate multe locuri de joacă și este o grădiniță proprie. Pentru o viață sănătoasă în Complex este amenajat un stadion modern, o sală de sport și un bazin. Sunt amenajate spații verzi, locuri de odihnă și zone de relaxare. La parterul caselor sunt prevăzute multe spații comerciale.

Pentru autotransportul personal al locatarilor sunt prevăzute multe locuri de parcare subterane.

Descrierea apartamentelor

În Complexul Rezidențial de pestrada Trandafirilor, 13/2 sunt disponibile apartamente cu 1, 2 sau 3 camere cu balcoane de tip - închis. Toate locuințele se predau cumpărătorilor finisate calitativ - „la alb”, cu pereții prelucrați și tencuiți cu amestec uscat Knauf și cu pardoseli turnate. Planificările apartamentelor sunt oferite într-o gamă variată, dar toate sunt foarte confortabile și oferă posibilitate de o replanificare.

Tâmplăria exterioară este cu ferestre de marcă Salamander cu trei rânduri de sticle și geamuri termoizolante cu acoperire low-e și 5 camere de izolare.

Sistemul de încălzire a locuințelor este autonom și individual pentru fiecare apartamente prin centrală termică proprie cu calorifere.

Despre Dezvoltator și metode de vânzare a apartamentelor

Dezvoltatorul Complexului Rezidențial din strada Trandafirilor, 13/2 este Compania de Construcții „URBANCONSTRUCT-TT” SRL, care are o experiență în domeniu construcțiilor, mai mult de 14 ani și deja se mândrește cu proiectele sale, care au fost finisate și date în exploatare înainte de termenul anunțat.

Proiectantul acestui Ansamblu Rezidențial este Compania ”Altamira” SRL.

Apartamentele nou construite pot fi cumpărate direct de la Dezvoltator în rate sau prin achitarea prealabilă cash. Precum și există posibilitatea de a achiziționa o locuință nouă în credit. Pentru a afla mai multe amănunte și detalii în privința cumpărării, contactați secția de vânzări a Companiei „URBANCONSTRUCT-TT” SRL.

Mai multe informații utile despre apartamentele Complexului Rezidențial de pestrada Trandafirilor, nr. 13/2 și despre metodele de achiziționare a acestora direct de la Compania de Construcții, puteți afla de pe site-ul oficial al Dezvoltatorului „URBANCONSTRUCT-TT” SRL.

Complex Trandafirilor 13/2 vezi harta Chişinău

Sunați la dezvoltator