Цена, за м2
Toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Valea Trandafirilor, 16 ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Valea Trandafirilor, 16 dat în exploatare în 2014, trimestrul 4 în 2014, trimestrul 4 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Spațiu de parcare:
subteran cu 3 nivele

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial din strada Valea Trandafirilor, 16 se amplasează în Chișinău lângă Parcul cu aceeași denumire Valea Trandafirilor.

Imobiliarul nou reprezintă un cartier locativ compus din mai multe blocuri cu apartamente. Complexul Locativ de pe strada Valea Trandafirilor, 16 este complet amenajat și este definitiv dat în exploatare în anul 2014. Complexul include case construite cu o carcasă monolită din beton armat, iar pereții sunt ridicați din cărămidă.

Clădirile locative dispun nu numai de apartamente dotate cu sisteme de încălzire autonomă individuală cu cazane de gaz, dar sunt și spații comerciale. În incinta Complexului există o parcare spațioasă în trei nivele subterane, centre de sănătate, o sală sportivă, saloane de frumusețe și magazine. Este instalată o sistemă de video supraveghere.

În vecinătate cu clădirile locative se află un Centru medical. De asemenea în apropiere funcționează un liceu, este un Centru comercial și de divertisment, o piață alimentară și sunt magazine. Nu departe, prin Bulevardul Dacia circulă o mulțime de rute de transport public urban.

str. Valea Trandafirilor, 16 vezi harta Chişinău

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.