Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Alba-Iulia, 75 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
str. Alba-Iulia, 75 dat în exploatare dat în exploatare dat în exploatare

Schițele apartamentelor

2c 2-camere de la 76.55 până la 76.55 mp keyboard_arrow_down

76.55 mp  

Узнайте у застройщика как купить 76.55 м²

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Complexul Rezidențial de pe strada Alba-Iulia, 75 este amplasat la sectorul Buiucani, nu departe de Parcul de la Buiucani la o distanță de 5 km de la centrul Chișinăului.

În apropiere trec numeroase trasee urbane, oprirea de transport public se află foarte aproape. Lângă casele locative există multe magazine, un liceu, grădinițe de copii, în cinci sute de metri se află o piață și este un supermarket.

Complexul Locativ din strada Alba-Iulia, 75 este prezentat în două clădiri locative fiecare cu a câte opt nivele, casele sunt realizate după un proiect individual al Companiei de Construcții.

Clădirile sunt ridicate în baza carcaselor monolite din beton armat, pereții sunt zidiți din materiale naturale de calitate înaltă și sunt izolați termic eficient.

Sunt amenajate garaje cu pivnițe și sunt instalate ascensoare moderne. Pe teritoriul Complexului Locativ este construit un teren de joacă pentru copii și sunt organizate locuri terestre pentru parcarea autoturismelor.

Apartamentele sunt echipate cu sisteme individuale pentru încălzirea autonomă, sunt instalate uși metalice la intrare și există contorizare individuală.

Locație

keyboard_arrow_up

str. Alba-Iulia, 75 vezi harta