Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Alba-Iulia, 75 dat în exploatare dat în exploatare dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Numărul de case:
2
Numărul de etaje:
9-14
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Spațiu de parcare:
subterană şi terestră

Schițele apartamentelor în Complex Alba-Iulia 75

2 camere 2 camere de la 76.55 până la 76.55 mp
Schița 2 camere apartamentului, 76.55 mp în Complex Alba-Iulia 75, Chişinău

76.55 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 76.55 mp

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Alba-Iulia, 75 este amplasat la sectorul Buiucani, nu departe de Parcul de la Buiucani la o distanță de 5 km de la centrul Chișinăului.

În apropiere trec numeroase trasee urbane, oprirea de transport public se află foarte aproape. Lângă casele locative există multe magazine, un liceu, grădinițe de copii, în cinci sute de metri se află o piață și este un supermarket.

Complexul Locativ din strada Alba-Iulia, 75 este prezentat în două clădiri locative fiecare cu a câte opt nivele, casele sunt realizate după un proiect individual al Companiei de Construcții.

Clădirile sunt ridicate în baza carcaselor monolite din beton armat, pereții sunt zidiți din materiale naturale de calitate înaltă și sunt izolați termic eficient.

Sunt amenajate garaje cu pivnițe și sunt instalate ascensoare moderne. Pe teritoriul Complexului Locativ este construit un teren de joacă pentru copii și sunt organizate locuri terestre pentru parcarea autoturismelor.

Apartamentele sunt echipate cu sisteme individuale pentru încălzirea autonomă, sunt instalate uși metalice la intrare și există contorizare individuală.

Complex Alba-Iulia 75 vezi harta Chişinău

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.