Prețul pentru m2
de la 550 € Цена проверена 21.11.2017
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Miorița, 12 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
str. Miorița, 12 în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2018, trimestrul 1) (darea în exploatare în 2018, trimestrul 1) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
10
Spațiu de parcare:
deschis

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
10
Spațiu de parcare:
deschis

Schițele apartamentelor

1c 1-cameră de la 37.00 până la 51.00 mp keyboard_arrow_down

37 mp  

51 mp  

Узнайте у застройщика как купить 37 м²
Узнайте у застройщика как купить 51 м²
2c 2-camere de la 67.00 până la 67.00 mp keyboard_arrow_down

67 mp  

Узнайте у застройщика как купить 67 м²

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Amplasare

Complexul Locativ „Telecentru” este amplasat în cartierul Telecentru a sectorului Centru pe strada Miorița, 12, oraşul Chişinău, mun. Chișinău.

Infrastructura

Complexul Locativ „Telecentru” se află într-o zonă liniștită și confortabilă pentru o viață îndeplinită. În apropierea locuințelor se află astfel de punce de interes:

Puncte comerciale: Supermaketul ”Linella”, Centrul Comercial „MoonCity”, magazine de îmbrăcăminte, magazine cu materiale de construcţie, oficiu poştal, câteva farmacii şi secţii bancare a diferitor bănci.

Divertisment și odihnă: Cinematograful „Gaudeamus”, restaurante, cafenele, o sală de sport, un club de arte marțiale și un salon de frumusețe.

Centre medicale: Institutul de neurologie şi neurochirurgie, policlinica №7, spitalul Republican al Ministerului Afacerilor interne şi Preventoriul Academiei de ştiinţe a Moldovei.

Instituții de învățământ: Liceul Academiei de ştiinţe, Liceul „Constantin Sibirchi”, Liceul „Mihail Viteazu” şi Grădiniţele № 59, №6, №227, № 78, №53.

Vecini strategi: Centrul de televiziune naţională a Republicii Moldova, Academia de ştiinţe a Moldovei şi Biblioteca Ştiinţifică centrală „Andrei Lupan”.

Căi de transport

Complexul Locativ „Telecentru” este amplasat în imediata apropere de opririle transportului public de pe strada Mioriţa unde circulă o gamă largă de transport în toate direcţiile Capitalei. Gara Feroviară se află la 5,2 km și se ajunge acolo în 15 minute. Autogara Nord este la o distanță de 6,2 km și se ajunge în 19 minute. Aeroportul se află la o distanţă de 12,7 km și ajungem în 20 de minute. Până la centrul Capitalei se ajunge în 18 minute cu mașina.

Descriere generală a construcției

Complexul Locativ „Telecentru” are o ținută decentă prezentată în culori alb cu cenușiu. Blocul Locativ este construit din materiale de construcții ecologice și de calitate înaltă. Carcasa construcției este din beton armat. Pereții exteriori sunt umpluți cu BCA ”YTONG” și au o izolare termică cu vată minerală. Pereții interiori sunt clădiți din cărămidă roșie de marcă ”BRIKSTON” ce asigură un nivel înalt de izolare acustică între apartamente.

Complexul Locativ „Telecentru” constituie un bloc locativ cu zece nivele și are numai o scară. Scara blocului este amenajată cu două ascensoare silențioase de marcă italiană ”Bas-Lift”. Intrarea în casă este finisată cu plăci ceramice și are balustradă din oțel.

Toate apartamentele au încălzire autonomă, individuală pe gaz natural. Locuințele sunt amenajate cu geamuri termopane cu 5 camere cu sticșă Low-E și cu uși bronate la intrare. În fiecare apartament este apă, canalizare și electricitate cu contoare instalate.

Amenajarea Complexului locativ și teritoriului adiacent

Complexul locativ „Telecentru” are o ogradă îngrijită de tip - deschisă. Blocul este înconjurat din toate părțile cu locuri de parcare terestră. În curtea complexului locativ este prevăzut un teren de joacă pentru copii.

Descrierea apartamentelor

Complexul Locativ „Telecentru” propune în vânzare apartamente ce se dau în exploatare ”în versiune albă” și au pereții tencuiți cu material uscat german ”Knauf”. Viitorii locătari au la dispoziţie apartamente cu o cameră sau cu două camere cu astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu o cameră există cu un spaţiu între 37 mp şi 51 mp;
  • Apartamente cu 2 odăi există cu un spație de la 67 mp;

Toate apartamentele blocului locativ au înălțimea tavanelor de 280 de cm și fiecare locuință permite o replanificare după gustul personal a locatarilor noi.

Posibilităţi de cumpărare

Complexul Locativ ”Telecentru” este construit de Compania de Construcții ”Art Urban Grup” ce propune apartamente în vânzare cu posibilitatea de achitare în două tranșe de 50%: prima tranșă la momentul semnării contractului și a doua tranșă la momentul dării casei în exploatare.

Cumpărătorii, care au posibilitatea şi dorinţa de a achita costul apartamentului ales în mărime de 100% - sunt bineveniți și pot beneficia de prețuri negociabile.

Compania de Construcții ”Art Urban Grup” vă propune o excursie la șantier pentru a fасe cunoștință cu clădirea nou construită.

Mai multă informaţie desfăşurată despre Complexul Locativ ”Telecentru”, aflați pe pagina oficială a dezvoltatorului - Compania de Construcții ”Art Urban Grup”.

Locație

keyboard_arrow_up

Telecentru vezi harta

Sunați la dezvoltator