Prețul pentru m2
de la 460 €
Dezvoltator
Adresa
str. Studenților, 17 ( vezi harta )

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

intră în cont / cont nou

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
Bloc 1 dat în exploatare în 2017, trimestrul 4 în 2017, trimestrul 4 dat în exploatare
Bloc 2 în stadiu de construcţie (data finisării în 2018, trimestrul 4) (data finisării în 2018, trimestrul 4) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Tehnologia construcției:
cadru monolit
Inaltimea plafonului:
2,7 m
Numărul de case:
2
Numărul de etaje:
16
Camere în apartamente:
1‑cameră, 2‑cameră
Spaţiu apartamente:
49 - 76 mp
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
încălzire:
autonomă
Spațiu de parcare:
parcare adiacentă
Lift:
lifturi passager
Сurte închisă:
da
Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da
Ipotecă de la compania de construcție:
da

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

Camere Camere Spaţiu Preţul aparatamentelor Prețul pentru m2
1 camere 1 camere de la 49 m2 de la 26 244 € de la 535 €
2 camere 2 camere de la 74 m2 de la 45 081 € de la 609 €

Schițele apartamentelor în Complex Academia

1 camere 1 camere de la 48.60 până la 48.60 mp
Schița 1 camere apartamentului, 48.6 mp în Complex Academia, Chişinău

48.6 mp   de la 28 188 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 48.6 mp
2 camere 2 camere de la 73.50 până la 75.90 mp
Schița 2 camere apartamentului, 73.5 mp în Complex Academia, Chişinău

73.5 mp   de la 39 690 €

Schița 2 camere apartamentului, 73.8 mp în Complex Academia, Chişinău

73.8 mp   de la 45 018 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 73.5 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 73.8 mp
Schița 2 camere apartamentului, 75.9 mp în Complex Academia, Chişinău

75.9 mp   de la 34 914 €

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 75.9 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Complexul Locativ „Academia” este amplasat în cartierul Poşta Veche al sectorului Râşcani pe stradela Studenţilor, 17 în oraşul Chişinău.

Infrastructură

Complexul Locativ „Academia” se află în partea de nord-vest a municipiului Chişinău în apropiere de periferia urbană. Acest cartier este considerat un cartier al tineretului şi studenţilor, ce absolut îşi îndreptăţeşte denumirea străzii pe care sunt amplasate Blocurile Locative ale Complexului „Academia”. Anturajul mereu tânăr, fericit şi fără griji îl face mulţimea studenţilor şi tinerilor ce studiază la instituţiile de învăţământ de toate gradele ce înconjoară Complexul locativ, anume: Universitatea Slavonă din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei, Institutul de ştiinţe ale Educaţiei, Colegiul Financiar-Bancar din Chişinău, Colegiul de poliţie Dimintre Cantemir”, Liceul Teoretic „Nicolae Milescu-Spătaru”, Liceul Teoretic bulgar „Vasil Levski”, Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Grădiniţa №159, №146.

Biblioteca Municipală "B.P. Hasdeu" filiala "Liviu Rebreanu", Biblioteca Miron Costin 2 şi Cinematograful „Patria Răşcani” pot fi consideraţi ca vecini plăcuţi şi drăguţi ai blorurilor locative.

Infrastructura cartierului este destul de bine dezvoltată, aici în apropiere putem găsi Centrul comercial „Metro Cash & Carry”, Centrul Comercial «Led Park», Piaţa Ceucari, Piaţa auto şi piaţa autopiese „Vaz”, marketul „Fourchette” şi multe alte minimarkete, bancomate şi secţii bancare a diferitor bănci, farmacii, două săli de sport, club de tenis „Aliten” şi coala republicană pe hipism şi pentatlon modern de pe str. Calea Orheiului, 90.

Aici în apropierea locuinţelor din Complexul Locativ „Academia” sunt multe zone verzi unde puteţi face sport, plimbări şi frigărui gustoşi doar la câţiva paşi de casă. Cluburi de noapte, baruri, cafenele, pizzerii, ba chiar şi cantine studenţeşti ce evidenţiază coloritul studenţesc.

Căi de transport

Complexul Locativ „Academia” are o amplasare comodă în apropierea arterei principale strada Calea Orheiului ce uneşte intrarea Capitalei din partea de nord cu restul sectoarelor din Chişinău. Pe această stradă circulă câteva rute de troleibuz, multe autobuze şi rutiere în diferite direcţii şi sectoare a oraşului Chişinău.

De pe stradela Studenţilor unde se află blocurile locative putem ajunge până la Gara feroviară în timp de la 20 pînă la 27 minute şi avem de mers nu mai mult de 9,5 km cu maşina. Autogara Nord se află la o distanţă de până la 8 km şi putem ajunge acolo la alegere pe trei căi în jur de 15-19 minute. Aeroportul este puţin mai departe la o distanţă de 18,5 km şi ajungel la el nu mai repede decât în 35 de minute.

Din centrul oraşului Chişinău de la Monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt până la Blocurile Complexului Locativ Academia sunt aproximativ 7 km şi ajungem prin Bulevardul Grigore Vieru, până la strada Calea Orheiului sau prin strada Mihai Viteazu în maximum 18 minute.

Materiale tehnice

Complexul Locativ „Academia” se compune din 2 blocuri locative cu câte 16 etaje. Clădirile sunt amenajate cu ascensoare silenţioase. Toate apartamentele blocurilor au instalate geamuri termopan cu patru camere şi uşă metalică la intrare. Locuinţele au sisitem autonom de încălzire cu cazan, calorifere şi contoare instalate, reţele electrice de primul ciclu şi reţele inginereşti de primul ciclu.

Amenajarea Complexului

Complexul Locativ „Academia” nu are parcare subterană, în schimb sunt garaje capitale şi o parcare mare adiacentă. La subsolul clădirilor sunt beciuri pentru locătari. Spaţiul la parter este presupus ca un spaţiu comercial şi oficii cu o suprafaţă de 725 mp. Copiii Complexului Locativ se vor bucura de locurile de joacă şi grădina bine amenajată pentri ei şi pentru părinţi.

Apartamente

Complexul Locativ „Academia” propune apartamente în „versiune albă” pentru ca viitorii stăpâni să-şi poată aranja apartamentul de vis după gusturile propii. În dependenţă de necesitatea, dorinţa şi posibilitatea Dumneavoastră aveţi la dispoziţie apartamente cu o cameră şi două camere. Apartamentele cu trei odăi la fel pot fi, dar numai prin replanificare. La moment spaţiile locuinţelor ce sunt în vânzare încep de la astfel de suprafeţe:

  • Apartamentele cu o odaie încep de la un spaţiu de 48,6 mp;
  • Apartamentele cu 2 odăi sunt prezentate cu suprafeţe de la 67,5 mp până la 75,9 mp;
  • Apartementele cu 3 odăi sunt posibile numai prin replanificare şi spaţiuv variază.

Apartamentele caselor Coplexului locativ „Academia” sunt planificate foarte comod şi toate au un aspect logic gândit, ce vă uşurează semnificativ stadia de reparaţie.

Vânzare apartamente

Complexul Locativ „Academia” de pe stradela Studenţilotr este construit de Compania de construcţii „ SEVACONS”, fondată în 2003 şi care activează pe piaţa imobiliară a republicii Moldova din anul 2005, are o reputaţie bună atât în construcţie cât şi în instalarea utilajului şi materialelor pentru sistemele de încălzire, apeduct, canalizare, climatizare şi ventilare.

Departamentul Vânzări a Companiei de construcţii „SEVACONS”, vă oferă posibilitatea de procurare a locuinţelor în diferite modalităţi flexibile de achitare a imobilului nou. Preţul aparatamentului şi modul de achitare se discută individual în dependenţă de achitare a mărimii primei rate şi perioada de achitare totală.

Aflaţi mai multă informaţie utilă despre Complexul Locativ „Academia” pe site-ul oficial al dezvoltatorului Compania de construcţii „SEVACONS”.

Complexul locativ „Academia” este mereu înconjurat de tineret, deci aici sunteţi nevoiţi să fiţi mereu tineri şi fericiţi!

Complex Academia vezi harta Chişinău

Sunați la dezvoltator

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.