Prețul pentru m2
de la 350 € Цена проверена 21.11.2017
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Nicolae Dimo, 24 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
str. Nicolae Dimo, 24 în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2019, trimestrul 2) (darea în exploatare în 2019, trimestrul 2) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
9

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
9

Schițele apartamentelor

1c 1-cameră de la 25.10 până la 32.50 mp keyboard_arrow_down

25.1 mp  

32.5 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 25.1 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 32.5 mp
2c 2-camere de la 46.30 până la 46.30 mp keyboard_arrow_down

46.3 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 46.3 mp

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Amplasare

Complexul Locativ ”Boiar House 7” se află situat în partea de nord-vest a municipiului Chişinău în orașul Durlești pe strada Nicolae Dimo, 24.

Infrastructura

Complexul Locativ ”Boiar House 7” este situat într-o zonă liniștită, verde și foarte curată, departe de aglomerația Capitalei și gălăția străzilor. În imediata apropiere de locuințele Complexului locativ se află Policlinica №1 din Durlești, pe drum spre policlinică găsiți o farmacie și o patiserie orientală. Copiii locatarilor au posibilitatea de a fregventa grădinița №201 din Durlești, creșă-grădiniță №3, Liceul Teoretic „Orizont”, Liceul Teoretic ”Hyperion” №65 , Liceul Teoretic Durlești. Nu departe de locuințele Complexului Locativ se află Baza de odihnă din Durlești. Și așa locuri sfinte ca: Mănăstirea Durlești și Biserica Veche din Durlești.

Căi de transport

Complexul Locativ ”Boiar House 7” este amplasat în apropierea sectorului Buiucani și are o rețea bine dezvoltată de transport urban atât până în centrul Capitalei cât și până în alte sectoare a Chișinâului.

Din acest punct ajungem la Gara Feroviară în 30 de minute cu maşina. Gara de Nord este în 14 km şi ajungem la ea in aproximativ 28 minute. Până la Aeroport nu există rută directă, și cu mașina se ajunge în aproximativ 40 de minute parcurcând 22 de km.

Din centrul Capitalei până la locuinţele Complexului Locativ ”Boiar House 7” se ajunge prin străzile Vasile Lupu sau Ion Creangă în doar 19 minute cu maşina.

Descriere generală a construcţiei și amenajarea Complexului Locativ

Complexul Locativ ”Boiar House 7” este împărțit în trei scări cu a câte 9 nivele și are un design deosebit de frumos ce este proiectat modern și funcțional. Construcția complexului este monolit de o rezistență înaltă cu pereți din material Ytong ce asigură căldura în locuințe. Scările Complexului Locativ sunt foarte spațioase și comode.

Apartamentele Complexului locativ dispun de încălzire autonomă și sistemă de încălzire prin pardoseală caldă și sistemă de control a temperaturii din toate camerele. Locuințele au instalate geamuri de calitate înaltă ce păstrează căldura în timpul iernii și uși blindate la intrare. Este presupus acces la inet, telefon, TV și sistemă interfon.

Curtea Complexului Locativ este amenajată cu gust și are locuri de odihnă pentru maturi, zone verzi, zone sportive , un teren de joacă pentru copii și este sub supraveghere video.

Apartamente

Complexul Locativ ”Boiar House 7” propune la alegerea viitori locatarii apartamente în versiune albă ce există cu o cameră sau cu două camere și cu trei camere între astfel de spații:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafață între 25mp și 35mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţă de la 46 mp;
  • Apartamentele cu 3 camere sunt oferite cu o suprafaţă de la 50 mp.

Toate apartamentele din Complexul Locativ ”Boiar House 7” au înălțimea tavanului de 250 cm.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou

Complexul Locativ ”Boiar House 7” este construit de Compania de Construcții ”Boiar House”, ce construiește imobiliare moderne în stil european în locuri comode pentru trai și zone ecologic curate.

Compania de Construcții ”Boiar House” oferă cumpărătorilor săi prețuri de neuitat și oferte nemaipomenit de atractive.

Mai multă informaţie utilă și detaliată despre locuinţele Complexului Locativ ”Boiar House 7” și despre cum puteți cumpăra apartamente în Complexul Locativ ”Boiar House 7”, citiţi pe site-ul oficial al Companiei de construcţii ” Boiar House” SRL.

Locație

keyboard_arrow_up

Boiar House 7 vezi harta

Sunați la dezvoltator