Prețul pentru m2
de la 550 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Mihail Sadoveanu, 38/6 ( vezi harta )

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construc‌ț‌ie Data finisării Data finisării și stadiul
str. Mihail Sadoveanu, 38/6 în stadiu de construcţie clarificăm cu Dezvoltatorul în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Tehnologia construcției:
cadru monolit
Inaltimea plafonului:
2,7 m
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
6
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Spațiu de parcare:
terestră

Schițele apartamentelor în Bloc Locativ Mihail Sadoveanu 38/6

2 camere 2 camere de la 60.39 până la 62.53 mp

60.39 mp  

62.53 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 60.39 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 62.53 mp

Informații despre casă

La numai trei sute de metri de la Parcul Râșcani, la sectorul Ciocana, se amplasează Complexul Rezidențial de pe strada Mihail Sadoveanu, 38/6.

În apropiere de Blocul locativ se află un liceu, o grădiniță de copii, magazine, supermarkete și alte puncte de interes.

Compania de Construcții „Elit Construct” a realizat Complexul locativ și a îngrădit teritoriul lui cu un gard metalic, a amenajat bine curtea, a echipat un teren de joacă pentru copii, a construit o terasă și locuri de odihnă pentru maturi, plus a organizat locuri de parcare deschise.

Construcția Blocului locativ este proiectată în așa mod că deține o rezistență seismică sporită. Pereții exteriori din cărămidă sunt termoizolați cu un strat de cinci centimetri de polistiren expandat. Fațada clădirii locative este decorată cu tencuială decorativă.

Ferestrele și ușile balcoanelor sunt vitrate cu geamuri termopane cu cinci camere și cu trei rânduri de sticle „SCHUCO”. În Blocul locativ este un ascensor fiabil cu o capacitate înaltă de ridicare a greutăților.

Vânzarea apartamentelor din Complexul Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu, 38/6 este efectuată în variantă albă a finisării. Este efectuată instalarea ușii blindate la intrare în apartament, contorizare deplină, este conectată linia de telefon și pentru TV și sunt dotări pentru asigurarea locuințelor cu internet de mare viteză.

Locație

Sunați la dezvoltator