Prețul pentru m2
de la 1 100 € Цена проверена 13.12.2017
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Petru Rareș, 22 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
str. Petru Rareș, 22 dat în exploatare în 2017, trimestrul 4 în 2017, trimestrul 4 dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
6 + parter
Spațiu de parcare:
subterană şi terestră

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
6 + parter
Spațiu de parcare:
subterană şi terestră

Schițele apartamentelor

2c 2-camere de la 59.40 până la 62.40 mp keyboard_arrow_down

59.4 mp  

62.4 mp  

Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 59.4 mp
Întreabă Dezvoltatorul cum poți cumpăra 62.4 mp

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Amplasare

În imediata apropiere de centrul Capitalei este construit Complexul Rezidențial „Premium apartments Petru Rareș” cu adresa exactă: str. Petru Rareș, 22, sectorul Râșcani, Chișinău, Chișinău mun.

Infrastructura

Amplasarea ideală și mega-confortabilă a Complexului Locativ „Premium apartments Petru Rareș” oferă locatarilor săi o viață fericită în apropierea magazinelor, școlilor, grădinițelor, parcurilor și multor puncte de interes de care poate avea nevoie o persoană fericită.

În apropierea blocului locativ se află Academia de studii economice din Moldova (ASEM), Institutul de Relații Internaționale, Liceul de Limbi Moderne și Management, Colegiul național de comerț.

Foarte aproape se află Spitalul-Maternitate №2 ,Policlinica și Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, farmacii și secții bancare.

La fel aici găsim multe locuri de odihnă, pizzerii, cafenele, patiserii, restaurante, baruri și terase modern amenajate cu oferte gustoase.

Vecinul strateg al Complexului locativ este considerat Banca Națională și vecinii socio-culturali sunt: Casa-Muzeu „A. Pușkin”, Teatrul Nașional „Eugene Ionesco” și Biserica Buna Vestire.

Căi de transport

De la locuințele Complexului Locativ „Premium apartments Petru Rareș” sunt căi de transport direct la toate sectoarele Chișinăului cu autobuze și multe troleibuze și rutiere. Din acest punct ușor se ajunge la Gara Feroviară parcurgând în jur la 4,6 km și la Autogara Nord parcurgând în jur la 4,3 km. Până la Aeroport sunt 15 km. Piața Marii Adunări Naționale se află la 1 km și facem nu mai mult de 15 minute pe jos сu pas mediu iar cu mașina doar 3-4 minute.

Descriere generală a construcţiei

Complexul Locativ „Premium apartments Petru Rareș” are o clădire cu 6 etaje locative plus parter și demisol ce este proiectată și construită cu un design neobișnuit de frumos.

Construcția este efeсtuată din blocuri de beton celular autoclavizat Ytong cu izolare cu vată minerală de 10cm Rockwool. Zidăria pereților interiori este din cărămidă și plăci de ipsos. Între apartamente este fonoizolare cu materiale de marcă Danosa.

Blocul Locativ este dotat cu ascensoare Kleemann.

Apartamentele sunt contorizate individual și au centrale termice proprii de marcă germană Buderus, dotările pentru electricitate sunt de marcă Legrande.

Tâmplăria locuințelor este din profil german cu șase camere și geamuri termopane triple.

În blocurile sanitare, în antreu și la bucătărie este încălzire prin pardosea și sunt instalate uși din metal la intrare in apartamente.

Amenajarea Complexului Locativ, grădinii și teritoriului adiacent

Complexul Rezidențial „Premium apartments Petru Rareș” dispune de locuri pentru automobile la parcarea subterană.

La parterul casei sunt spații comerciale.

Blocul locativ este amenajat cu sistem interfon și sistem de supraveghere video a teritoriului, clădirii și inclusiv a parcării.

Holul casei și scara locativă este amenajată frumos cu finisaje de lux.

Curtea complexului locativ conține locuri de parcare terstre.

Descrierea apartamentelor

Complexul Locativ „Premium apartments Petru Rareș” dispune de apartamente de lux cu o cameră sau cu două camere, ce se vând „în versiune albă” și există între astfel de spații:

  • Apartamentele cu o cameră sunt cu suprafața totală de la 32mp până la 39mp;
  • Apartamentele cu două camere sunt cu suprafața totală de la 58mp până la 74mp.

Despre Dezvoltator, metode și posibilități de cumpărare a imobiliarului nou

Compania de construcție „ASTERCON - GRUP” SRL este fondată în anul 2009 și construiește cu seriozitate proiecte calitative și interesante.

Cumpărătorii, care sunt interesați de apartamentele Complexului Locativ „Premium apartments Petru Rareș” sunt așteptați la secția vânzări pentru a afla despre metodele de achitare a imobiliarului nou.

Mai multe informaţii privitor la apartamentele de lux a Complexului Rezidențial „Premium apartments Petru Rareș” și despre posibilitățile de cumpărare, citiți pe site-ul oficial al Dezvoltatorului.

Locație

keyboard_arrow_up

Premium Apartments Petru Rareș vezi harta

Sunați la dezvoltator