Prețul pentru m2
de la 530 € Цена проверена 09.02.2018
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul web
Adresa
str. Nicolae Testemițanu, 29 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
str. Nicolae Testemițanu, 29 dat în exploatare în 2015 în 2015 dat în exploatare

Schițele apartamentelor

3c 3-camere de la 93.00 până la 93.00 mp keyboard_arrow_down

93 mp  

Узнайте у застройщика как купить 93 м²

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Complexul Rezidențial din strada Nicolae Testemițanu, 29 se află situat în cartierul Malina Mică, în doar trei kilometri de la centrul orașului Chișinău. Lângă noul bloc locativ este o mulțime de verdeață, în vecinătate se află un centru medical, Universitate, oficiu poștal, cafenea și câteva magazine.

Blocul Locativ de pe strada N. Testemițanu, 29 conține unsprezece nivele. Pereții exteriori ai clădirii sunt clădiți din blocuri de gaz-beton. Fațada casei este termoizolată cu polisteren expandat și este finisată cu tencuială decorativă și întărită cu o plasă de polimer.

În Blocul Locativ sunt instalate ascensoare silențioase de viteză mare de marcă Kleemann, produse în Germania. La parterul clădirii este amenajată o parcare subterană și există garaje cu sistemă cu porți automate. Pe lângă toate, o parcare terestră spațioasă este adiacentă clădirii locative. În curte este amenajat un teren modern de joacă pentru copii.

Apartamentele pot fi cumpărate cu planificări de 1, 2 sau 3 camere, locuințele sunt dotate cu o sistemă autonomă de încălzire, sunt instalate uși exterioare din metal, este conectată telefonia, interfonul și este internet de viteză mare.

Locație

keyboard_arrow_up

Testemițanu vezi harta