Prețul pentru m2
de la 550 € Цена проверена 11.10.2017
Dezvoltator
Adresa
str. Sarmizegetusa, 53 (vezi harta)

Stadiul dezvoltării

Ordinea Stadiul construcșiei Data finisării Data finisării și stadiul
Blocul 1 în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) în stadiu de construcţie
Blocul 2 în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) în stadiu de construcţie
Blocul 3 în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) în stadiu de construcţie
Blocul 4 în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) în stadiu de construcţie
Blocul 5 în stadiu de construcţie (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) (darea în exploatare în 2018, trimestrul 2) în stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
euroreparaţie şi euroreparaţie cu mobilă şi aparate de uz casnic.
Numărul de case:
5
Numărul de etaje:
10
Spațiu de parcare:
subterană

Caracteristicile Complexului Locativ

keyboard_arrow_down

Caracteristicile Complexului Locativ

Finisarea apartamentelor:
euroreparaţie şi euroreparaţie cu mobilă şi aparate de uz casnic.
Numărul de case:
5
Numărul de etaje:
10
Spațiu de parcare:
subterană

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

Camere Camere Spaţiu Preţul aparatamentelor Prețul pentru m2
1c 1-cameră de la 23 m2 de la 15 100 € от 656 €
2c 2-camere de la 32 m2 de la 18 700 € от 584 €
3c 3-camere de la 49 m2 de la 27 880 € от 568 €
4c 4-camere de la 70 m2 de la 40 130 € от 573 €

Schițele apartamentelor

0c Studio de la 17.08 până la 17.08 mp keyboard_arrow_down

17.08 mp  

Узнайте у застройщика как купить 17.08 м²
1c 1-cameră de la 32.69 până la 58.03 mp keyboard_arrow_down

32.69 mp  

37.8 mp  

Узнайте у застройщика как купить 32.69 м²
Узнайте у застройщика как купить 37.8 м²

39.51 mp  

39.57 mp  

Узнайте у застройщика как купить 39.51 м²
Узнайте у застройщика как купить 39.57 м²

39.69 mp  

39.7 mp  

Узнайте у застройщика как купить 39.69 м²
Узнайте у застройщика как купить 39.7 м²

43.26 mp  

44.62 mp  

Узнайте у застройщика как купить 43.26 м²
Узнайте у застройщика как купить 44.62 м²

58.03 mp  

Узнайте у застройщика как купить 58.03 м²
2c 2-camere de la 32.42 până la 48.63 mp keyboard_arrow_down

32.42 mp  

48.63 mp  

Узнайте у застройщика как купить 32.42 м²
Узнайте у застройщика как купить 48.63 м²

Informații despre casă

keyboard_arrow_down

Informații despre casă

Adresa

În apropierea Grădinii Botanice este amplasat Complexul Locativ „MY LIFE” - unul din сele mai variate şi stilate complexe locative a sectorului Botanica din Municipiul Chiişinău. Adresa fixă a Complexului Locativ „MY LIFE” este: Chişinău mun., Chisinau, Botanica, Sarmizegetusa, 53.

Infrastructura

Complexul Locativ „MY LIFE” se amplasează la sectorul Botanica lângă Grădina Botanică, adică este situat în cea mai verde şi cea mai ecologică zonă a municipiului Chişinău. Aici este una din сele mai curate şi liniştite regiuni a capitalei.

Complexul locativ „MY LIFE” are o aşezare ideală, este situat în imediata apropiere de Grădina Botanică unde puteţi savura natura pitorească şi neobişnuită, unde puteţi face sport la aer curat, plimbări cu copiii şi familia, anume aici puteţi organiza un pescuit de neuitat la lacul Grădinii Botanice. A doua perlă a aşezării perfecte a Complexului Locativ „MYLIFE” este amplasarea nu atât de departe a Grădinii Zoologice şi a muzeului satului, aici Dumneavoastră cu copiii veţi petrece fericiţi zilele de odihnă.

În apropierea caselor Complexului locativ sunt multe instituţii de învăţământ. Copiii mici pot merge la grădiniţa № 141, apoi se vor duce la Liceul teoretic „Mircea сel Bătrân” sau Gimnaziul № 31, studiile pot fi continuate la fel aici în apropiere - la Universitatea Tehnică a Moldovei.

În apropiere mai puteţi găsi şi farmacii, secţii bancare, cafenele şi o sală de sport.

Aşezare

Complexul locativ „MY LIFE” se află la intesecţie cu strada Burebista, aproape de oprirea transportului public, anume din acest punct al oraşului circulă o mulţime de microbuze cu rute în toate direcţiile şi sectoarele oraşului la fel circulă două rute troleibuze şi autobuze. Un mare avantaj este amplasarea în apropierea aeroportului, deoarece Botanica este primul sector al oraşului din partea aeroportului, distanţa până la aeroport este 10 km. Gara feroviară este legată de blocurile Complexului cu rutiere directe şi se află doar la o distanţă de 6 kilometri. Până în centrul capitalei ajungem destul de repede, nu mai mult de 15 minute.

Informaţii tehnice

Complexul Locativ „MY LIFE” constă din cinci blocuri cu câte 10 etaje. Şi propune apartamente începând cu o cameră şi până la patru camere de diferite tipuri, cu diferite aspecte, suprafeţe şi сel mai important cu euroreparaţie la cheie şi/sau mobilate şi amenajate tehnic. Toate blocurile sunt amenajate cu geamuri germane de economisire înaltă a căldurii. Fiecare apartament are încălzirea sa autonomă. Complexul Locativ „MYLIFE” este proiectat în aşa fel încât exclude la maxim pierderea de energie şi căldură.

Teritoriul

Complexul Locativ „MY LIFE” prezintă la dispoziţia locatarilor săi un oraş mic într-un oraş mare. Adică aici în incinta Complexului Locativ sunt prevăzute toate necesităţile şi dorinţele locuitorilor: supermaketul lucrează non-stop şi oferă un serviciu de livrare a productelor până la uşa apartamentului, sala de sport are şi două piscine sportive cu lungimea de 25 de metri, blocul de restaurante vă propune diverse bucate delicioase şi cinematorgraful personal a Complexului vă va relaxa. Grădiniţa de copii şi terenul de joacă pentru copii vă va distra şi dezvoltă copii Dumneavoastră. Şi nu în ultimul rând accentuăm că Complexul Locativ „MYLIFE” are şi o parcare proprie subterană.

Apartamente

Toate apartamentele Complexului Locativ „MYLIFE” sunt spaţioase şi luminoase dar totuşi diferă prin individualitatea sa, prin reparaţiile sale, prin amenajarea sa cu tehnică, aparate de uz casnic şi mobilier modern. Stilurile locuinţelor pot satisface chiar şi cele mai capricioase gusturi deoarece sunt destul de variate, începând cu stilul clasiс şi ajungând până la stilul modern.

Aveţi posibilitatea de a alege o locuinţă din următoarele tipuri de apartamente propuse mai jos:

1. Apartamente de tip „Studio” cu o cameră care este unită de bucătărie. Spaţiul astfel de apartamente variază de la 16,94 м2 până la 17,33 м2 şi poate fi prezentat doar cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi amenajat cu aparate de uz casnic.

2. Apartamente cu o odaie separată. Spaţiul astfel de apartamente variază de la 23,03 м2 până la 34,11 м2 şi la fel poate fi prezentat în două variante: numai cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie şi mobilă cu tehnică.

3. Apartamente cu două camere. Spaţiul acestor apartamente variază de la 32,02 м2 până la 58,03 м2 şi poate fi prezentat în două variante: numai cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi aparate de uz casnic.

4. Apartamente cu trei odăi. Spaţiul acestor apartamente variază de la 48,63 м2 până la 63,16 м2 : cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi aparate de uz casnic.

5. Apartamentele cu patru camere au spaţiul de 70,27 м2 şi pot fi cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi aparate de uz casnic.

Apartamentele cu euro reparaţie sunt finisate cu tavanuri de gipso-carton, cu tapete, uşi , pe podea este laminat şi în camera de baie sunt plăci ceramice. Dacă alegeţi un apartament cu mobilier „la cheie” – primiţi aşa mobilă şi tehnică: dulapuri, mese, scaune, fotolii, paturi, noptiere şi o bucătărie cu cuptor şi aragaz, în camera de baie aveţi instalate o cabină duş, closet şi robinete. Toate apartamentele Complexului Locativ „MY LIFE” sunt atât de variate încât prevăd modul de viaţa a diferitor oameni, sunt apartamente pentru familii mari cu copii, sunt apartamente pentru persoane tinere active fără familie şi pentru cupluri mici.

Vânzare apartamente

Compania de construcţie „KIRSAN COM SRL” întotdeauna consctruieşte imobiliare numai pe pământuri proprii, toate procesele de construcţie sunt iniţializate, programate şi finisate numai în interiorul companiei, ce dă posibilitatea de a controla calitatea consctrucţiei. Secţia de vânzare a imobilului oferă o programă de procurare a locuinţelor în ipotecă cu plata lunară începând cu 200,00 de euro şi condiţia principală de a achita prima rată în mărime de 30 % din costul apartamentului ales. Sunt prevăzute şi alte programe ipotecare. Pentru fiecare cumpărător a unui apartament din Complexul Locativ „MYLIFE” este prevăzut un cadou plăcut în calitate de un abonament pentru un an în clubul de fitness.

Complexul Locativ „MY LIFE” este proiectat pentru cei care ştiu preţul banilor şi pot economisi timpul, deoarece aici apartamentele sunt deja GATA pentru trai şi au tot necesarul pentru viaţă. Mai multă informaţie detaliată aflaţi pe saitul oficial.

Complexul Locativ „MY LIFE” cu euro reparaţie la cheie vă dă posibilitate să nu economisiţi pe sine, ci să economisiţi pentru sine. Căci banii se întorc, dar timpul nu.

Locație

keyboard_arrow_up

My Life vezi harta